• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Nezavisni sindikat policije

24.07.2020

17:09

(Foto/Video) Ministar Stefanović gost na rođendanu Nezavisnog sindikata policije

Politika

(Foto/Video) Ministar Stefanović gost na rođendanu Nezavisnog sindikata policije

Podeli vest

Danas je u zgradi SIV-a 2 obeležen 29. rođendan NSP-a kome je, za razliku od prethodnih godina, prisustvovao mali broj ljudi i to iz najužeg rukovodstva sindikata, a sve u skladu sa trenutnim zdravstvenim merama države. Jedina dva gosta bila su ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i Šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Кatarina Tomašević

Predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić, je podsetio prisutne da NSP kao jedini reprezentativni sindikat u MUP-u trenutno broji 15.145 članova što je za 1.080 više u odnosu na prethodni rođendan i  zahvalio se ministru na razumevanju i uspešnoj saradnji u proteklom periodu. Više je razloga za ovoliko poverenje zaposlenih, a jedan od najznačajnijih je aktuelni PКU koji nesumnjivo pruža najveće povoljnosti do sada.

Foto: Nezavisni sindikat policije

Od najznačajnih novina izdvajamo više dana godišnjeg odmora, plaćanje svih prekovremenih sati koji se uredno mogu evidentirati i platiti (u prethodnom PКU bilo je 32 časa). Dobili smo i više dana po više osnova plaćenog odsustva za policijske službenike. Tu su i novogodišnje čestitke za decu do 15 godina starosti kao i mnoge druge povoljnosti. Osim PКU-a beležimo i povećanje plata kao i značajno ulaganje u opremu.

Foto: Nezavisni sindikat policije

Ministar Stefanović je takođe zadovoljan dosadašnjom saradnjom istakavši da su dobri odnosi i obostrano razumevanje u velikoj meri doprineli rešenju brojnih pitanja koja se tiču zaposlenih, takođe pomenuvši potpisivanje PКU kao možda najbolji primer. Ministar je na kraju poručio da se nada da će se takav odnos nastaviti i ubuduće, i da će usvojiti svaki objektivni zahtev sindikata a na obostranu dobrobit.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija