• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2020

15:38

PS: Svako ko pljune Vučića i Srbiju dobije naslovnu stranu u hrvatskim medijima!

Politika

PS: Svako ko pljune Vučića i Srbiju dobije naslovnu stranu u hrvatskim medijima!

Podeli vest

Reagujući na intervju Dragana Đilasa koji je dao za hrvatski Večernji list, a u kome navodi da je na izborima u Srbiji zabeležena najmanja izlaznost u poslednjih 20 godina, Pokret socijalista odgovara da ni Dragan Đilas, ni Hrvatska ne mogu da oproste Aleksandru Vučiću ogromnu podršku koju je dobio od srpskog naroda, ali ni jačanje i razvoj Srbije

 

- Pobeda izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" na održanim izborima u junu je toliko jaka, ubedljiva i čista da, tu pobedu i snažnu podršku koju je dobio Aleksandar Vučić od svojih građana ne mogu da zasene laži Dragana Đilasa i hrvatskih medija. Izlaznost u Srbiji bila je veća od 50 posto, za razliku od Hrvatske u kojoj je izlaznost bila jedva 40 posto, što samo jasno ukazuje koliko građani Srbije imaju poverenja u Vučića i koliko građani Hrvatske nemaju poverenja u svoju vladu- kažu u PS-u. 

PS navodi da je lista "Za našu decu" dobila više glasova nego sve partije u Hrvatskoj zajedno, ali da svako ko pljune Vučića i Srbiju dobije prostor u hrvatskim medijima iako ne predstavlja nikog. 

- Lista okupljena oko Aleksandra Vučića "Za našu decu " dobila je više glasova nego sve partije u Hrvatskoj zajedno i to je činjenica. Srbija je još jednom dokazala da je ujedinjena, da čvrsto stoji uz Vučića, da nije podeljeno društvo, ali svako ko pljune Srbiju i Aleksandra Vučića, dobije naslovnu stranu u hrvatskim medijima, pa čak i ako taj neko u Srbiji ne predstsvlja baš ništa i  nikog- zaključuju u PS- u. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija