• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2020

18:04

SRĐAN NOGO BI PUŠKOM NA POSLANIKE I DRŽAVU! Nikola Radosavljević: Pozivam nadležne institucije da reaguju!

Politika

SRĐAN NOGO BI PUŠKOM NA POSLANIKE I DRŽAVU! Nikola Radosavljević: Pozivam nadležne institucije da reaguju!

Podeli vest

Narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Republike Srbije Nikola Radosavljević pozvao je nadležne institucije da reaguju na pretnje Srđana Noga

- Srđan Nogo, osvedočeni anarhista, rušitelj, lažov i manipulator ne prestaje da šokira srpsku javnost, ovoga puta otvorenim pozivom na napad paintball puškama na narodne poslanike, 27. Ili 28. jula ispred Narodne Skupštine Republike Srbije na dan  konstituisanja, izazvavši tako  opšte uznemirenje javnosti. Posle nedavnih  nemilih scena napada na policiju, divljanja i uništavanja državne i privatne imovine u Beogradu, Srđan Nogo ide korak dalje najavivši direktan napad na legalno, na izborima, izabrane narodne poslanike i to ni manje ni više nego  puškama i topovskim udarima , što je direktan napad na građane Srbije koji su ih izabrali, na državu i ličnu bezbednost poslanika sa jednim jedinim ciljem destabilizovati Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića - izjavio je Nikola Radosavljević narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Republike Srbije i dodao:

- "Krajnje je vreme da se stane na put Srđanu Nogu i sličnima, kojih srećom ima malo, kao i njihovim nalogodavcima koji sa debelim novčanicima stoje iza ovog samozvanog opozicionara, "poštenjačine " i "junačine" kome je jedini cilj da se sa puškom u ruci bori protiv svoje države i naroda. "

- Gradjani Srbije nisu i nikada neće biti uz one koji seju mržnju, strah, bezumlje i  nasilje pa neće biti ni ovoga puta. Nogo igra opasnu igricu koja je primerenija dečijem uzrastu , a ne intelektualnoj političkoj gromadi kakvom želi i pokušava da se  predstavi, a očigledno da to nije. Građani Srbije neće nasesti na „igrice“ Srđana Noga, naročito ne na „igrice„ koje ugrožavaju tuđe živote.

Pozivam nadležne instutucije da reaguju i jednom za svagda stanu na put ovakvim negativnim društvenim pojavama kao što je Nogo jer su bruka i sramota za Srbiju - poručio je Radosavljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Prestanite da se sakrivate pod "nadležnim institucijama"! Nadležne institucije kontrolišete vi i ponašajte se ozbiljno već jednom. Ugledajte se na ozbiljne države poput SAD, šta je Tramp uradio u Sjetlu?! Vandali uništavaju Skupštinu a vi jadikujte kao nekave babe!

Leka

pre 3 godine

U potpunosti se slažem sa izjavom poslanika Radosavljevića. Svako u ovoj zemlji ko preti nekome mora da snosi sankcije. Policija na ovo prva mora da reaguje, i to preventivno, a onda svi ostali državni organi. Dosta je bilo nasilja.

ringispil

pre 3 godine

MedjuNOGOvic je za LAZU ali pre toga tri meseca da vadi krompir.

ZN

pre 3 godine

Ima li koga u ovoj zemlji da skloni budale sa ulice i zavede red? Dokle će ludaci da se iživljavaju? Ko i koliko plaća ovu spodobu, ili je samo običan egzibicionista koji bi da se o njemu priča i piše? Je li mi to nečinjenjem i poltronisanjem pokazujemo Evropi kako smo dobrice? Jasno je da oni hoće da dobiju batine, pa što da im se ne ispuni želja.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija