• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2020

22:33

POLOŽAJ SRBIJE PO PITANJU KOSOVA NIKAD JAČI! Dodik: Vučić je obezbedio NIKAD BOLJU POZICIJU!

Politika

POLOŽAJ SRBIJE PO PITANJU KOSOVA NIKAD JAČI! Dodik: Vučić je obezbedio NIKAD BOLJU POZICIJU!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink komentarisao je objavu mape bez Kosova koju je postavila albanska pevačica Dua Lipa

Dodik je istakao da je očigledno da političari koriste likove kao što je Dua LIpa kako bi se narodu dodvoravali.

On je istakao da Srbija nikada neće prihvatiti nezavisnost Kosova, dodaje da nema načina na koji bi neko od aktuelne generacije političara otišao negde i potpisao dokument o nezavisnosti KiM.

- Što se tiče Saveta bezbednosti, ni Rusija ni Kina ne bi to takođe dozvolili, a svaka iz svoj razloga - rekao je Dodik.

- Nama je važno da vidimo kako svet posmatra tu priču. Kada u Republici Srpskoj tražimo poštovanje samo ustavnih prava, mi postajemo veći krivci za duboku državu od njih, koje podržavaju i naoružavaju - rekao je Dodik.

Kako kaže, Kosovo u njihovoj ideju podržavaju velike države, a RS u ideju odvajanja ne podržava niko.

- Ako neko dođe u poziciju da bez volje Srbije proglasi nezavisnim, zašto se na nas ne bi primenjivala ista pravila - rekao je Dodik.

On ističe da su spremni da razgovaraju o pravima i istoriji, ali mora da se uvaži Srbija. Takođe, dodaje da mu se čini da položaj Srbije po tom pitanju nikada nije bio jači.

- Vučić je doveo Srbiju u poziciju da stoji najbolje ikada po tom pitanju - rekao je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Bravo - samo snažno i bez smisla..nemoj posle da bežiš u Beograd.

Milan

pre 3 godine

Dodik je trenutno najbolja opcija za nas Srbe u Bosni, isto tako Aleksandar Vucic za narod Srbije.

slađa

pre 3 godine

Šta tražiš ti u Srbiji, lopužo. Imamo ih mi dovljno za izvoz.

GrofMonte

pre 3 godine

Hmmm, nikad bolja pozicija ako se uporedi sa prestojećim situacijama a nikad gora ako se uproredi sa proslošcu :( KiM nije član UN-a, ali jeste punopravni član, FIFA, UEFA i Evropske Unije Elekro mrežnih distribucije.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija