• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2020

14:40

ZMIJA TAČI SPREMA NEKO ZLO! Amerikanci mu poslali borbene džipove, on najavio regrutaciju!

Politika

ZMIJA TAČI SPREMA NEKO ZLO! Amerikanci mu poslali borbene džipove, on najavio regrutaciju!

Podeli vest

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači potvrdio je da se kontingent od 42 američka vojna vozila "Hamvi" od juče nalazi u okviru tzv. kosovskih bezbednosnih snaga i najavio regrutaciju novih vojnika

Kako je Tači napisao na Fejsbuku, nakon informativnog sastanka koji je imao sa komandantom bezbednosnih snaga general-potpukovnikom Rahmanom Ramom, uskoro će početi regrutacija novih vojnika.

Pre dve godine potpisan je ugovor između američke kompanije "AM Dženeral" i vlade u Prištini o opremanju kosovskih bezbednosnih snaga sa 51 vozilom tipa "hamvi".

U decembru 2018. godine kosovska skupština usvojila je zakonske izmene za promenu mandata kosovskih bezbednosnih snaga.

Prema tim izmenama, tim snagama će biti potreban period od 10 godina da se transformišu u vojsku.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cole5

pre 3 godine

njrmu borbene dzipove nama avijone bomardere... sta to ameri spremaju rat da jednom za vazda srede balkansko pitanje... po nacinu naoruzavanja moze se videti kome daju prednost... bice gudbaj preko prokletija... a bice gudbaj sever albanije, skadar, drac i valona... a amerima ostaje bonstil i naravno rudna bogastva u koncesiji kao garant mira.

Jovan Todorovic

pre 3 godine

Ne radi se o saslusanju, radi se o novim instrukcijama. Kao i "hapsenje" haradinaja u Francuskoj. Novi podmukli potezi, takozvani plan "B".

JOVAN

pre 3 godine

Tačno osjetimo kad će šiptari zlo neko napraviti.Tači zmija sa đipovima ode u lov na srndaće,fazane i zečeve u vrijeme lovostaja.Otkrili smo ga,a ha.Šta mučenik može drugo napraviti sa tim đipovima.Jađena mu majka....

Markec

pre 3 godine

Pa sta??? Pa hamere, oklopljene, ima nasa policija i zandarmerija, a oni ih dali njihovoj "takozvanoj' vojsci... ma ajde.... nisu im dali tenkove ili artiljeriju, to je dobro, a ovi dzipcici nisu nista, jedna zolja i nema hammera vise........ a ako mi od amera kupimo neko oruzije ( lovce-bombardere, mada i na nase mig-29 mozes da okacic 1 FBU-500 i dve FBu-250 pa da ga napravis lovac bombarder) trazice ameri nesto za to, trazice...oni nista dzabe ne daju, a bojim se onoga sto ce da traze, jako se bojim............

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija