• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2020

20:25

KOLIKO JADAN I BEDAN NEKO MORA BITI DA BI SE POPUT ĐILASA DODVORAVAO HRVATSKOJ! Ivošević: Da li mu je palo na pamet da pita hoće li neko odgovarati za masakre nad Srbima?

Politika

KOLIKO JADAN I BEDAN NEKO MORA BITI DA BI SE POPUT ĐILASA DODVORAVAO HRVATSKOJ! Ivošević: Da li mu je palo na pamet da pita hoće li neko odgovarati za masakre nad Srbima?

Podeli vest

Predsednica Udruženja izbeglih, raseljenih i doseljenih Srba Zorica Ivošević reagovala je na dodvoravanje Dragana Đilasa Hrvatskoj i njenoj javnosti!

- Koliko jadan i bedan neko mora biti da bi se poput Dragana Đilasa dodvoravao Hrvatskoj i njenoj javnosti. Koliko jadan i bedan neko mora biti pa da sopstvenu državu i narod ponižava pred onima koji su tokom prošlog veka u dva navrata izvršili najstrašnije i najgnusnije zločine, progone i genocid nad srpskim narodom. Koliko jadan i bedan neko mora biti pa da se javno odrekne najumnijih Srba kao što se Dragan Đilas odrekao Nikole Tesle, poklanjajući ga onima koji danas radije slave zločine raznih Pavelića, Luburića, Gotovina i mnoštva ostalih zločinaca, nego što slave uspehe svojih umetnika, sportista ili naučnika.

Hvali se Dragan Đilas hrvatskim medijima kako je nosio crni flor zbog Sarajeva i neka je njegovo je pravo, ali ga zato u ime hiljada nevinih srpskih žrtava ratova u BiH i Hrvatskoj i u ime stotina hiljada prognanih i proteranih Srba pitamo da li mu je ikada palo na pamet da stavi crni flor za srpski Knin, za srpsku Glinu, za srpski Bratunac, za žrtve zločinačkih akcija Bljesak i Oluja. Da li mu je palo na pamet da pita hrvatske medije i javnost kada će neko odgovarati za masakre nad Srbima u Gospiću, na Miljevačkom platou, na Malom Alanu, u Medačkom džepu?

Da ih pita kada će neko odgovarati za gaženje izbegličke kolone kod Dvora na Uni ili bombardovanje izbegličke kolone na Petrovačkoj cesti. Naravno da nije jer Dragana Đilasa nikada nije interesovala ni Srbija, ni njeni građani, a ponajmanje Srbi iz regiona, njega su oduvek interesovali samo vlast i lično bogaćenje, ali na našu sreću građani Srbije su ga odavno prozreli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija