• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2020

16:20

Mirković: Ðilasovo dodvoravanje Hrvatima

Politika

Mirković: Ðilasovo dodvoravanje Hrvatima

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković kaže da Dragan Ðilas kritikuje svoju zemlju i ponizno se dodvorava onima koji užurbano pripremaju proslavu Oluje.



Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković kaže da Dragan Ðilas kritikuje svoju zemlju i ponizno se dodvorava onima koji užurbano pripremaju proslavu Oluje.

Mirković je rekao da se prethodnih dana možda jasnije nego ikada video sav besmisao političkog života dela opozicije koja je okupljena u SzS-u, kao njihovih „umišljenih liderčića“.

- Gazda celog tog cirkusa Dragan Đilas iskoristio je još jednu priliku da ispljuje svoju zemlju, kritikuje je, stavlja joj na teret nešto za šta apsolutno nije kriva, ponizno se dodvorava i to kod onih koji se raduju svakom neuspehu naše zemlje i koji užurbano pripremaju proslavu najvećeg progona i stradanja Srba posle Drugog svetskog rata, Oluje - naveo je Mirković, a prenosi u saopštenju Gradski odbor SNS.

Poručio je da čovek koji na taj način doživljava svoju zemlju, jasno pokazuje da u Srbiji, jedino i uvek vidi samo lični interes i plen koji treba pokrasti, kao i da ga suštinski baš briga za život njenih građana.

- To nam je već jednom dokazao kada je bio na vlasti. Da se grupacija okupljena oko tog SzS-a na sve načine obrukala na štetu naše zemlje dok su bili vladajući, podsetili su nas i funkcioneri tzv. kosovske vlade koji su se po ko zna koji put zahvali ''svom kumu'' Vuku Jeremiću zbog postavljanja pitanja Međunarodnom sudu pravde, čiji odgovor im je glavni argument u svakoj bitci za njihove interese - kaže Mirković.

Kada se uzme i, dodaje Mirković, umešanost u međunarodnu korupciju, Jeremić ne zaslužuje da brani Srbiju ni po kafićima na Vračaru, a kamoli u nekim institucijama.

Naveo je da se Boško Obradović, za koga kaže da je lažni patriota i dokazani nasilnik, potrudio da besmisao bude kompletan, te da Obradović ne sme da kaže ništa što mu ne odobri „gazda Đilas“.

- Dok su mu usta puna patriotizma, sedi i deluje sa ljudima koji su sve najgore uradili našoj zemlji, njega politička elita u Hrvatskoj hvali, dok na protestima, čijih je bio deo, šetaju najbliži saradnici Tačija i Haradinaja - rekao je Mirković.

Za Obradovića je naveo da je čak i danas u svom napadu na Nebojšu Stefanovića dokazao koliki je „lažov i licemer“, kao i da nema te priče koju neće izmisliti kako bi opstao u političkom životu.

- Konstantni pritisci na pravosuđe, napadi na policajce koji su radili svoj posao i želja da se oni koji su ih životno ugrozili i rušili naš grad oslobode, pokazatelj je vrednosti koje deli ta interesno skupljena bulumenta - poručuje Mirković.

Ocenio je da su napadi na Aleksandra Vučića na dnevnom nivou odraz nemoći „propalih političara“ koji ne žele dobro Srbiji.

- Budućnost Srbije i naše dece biraju građani Srbije, a oni su po ko zna koji put jasno pokazali da su to Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka - zaključio je Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija