• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

31.07.2020

17:17

SILEDŽIJI OBRADOVIĆU I PREBOGATOM ĐILASU PONESTAJE IDEJA! Mirković: Nova laž povodom plana za Košutnjak

Politika

SILEDŽIJI OBRADOVIĆU I PREBOGATOM ĐILASU PONESTAJE IDEJA! Mirković: Nova laž povodom plana za Košutnjak

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković istakao je danas da je plan za Košutnjak u fazi ranog javnog uvida i da će građani moći da iznesu svoje primedbe i da su "poltroni" Dragana Ðilasa smislili novu laž kojom danima pokušavaju da izazovu nezadovoljstvo i političku podršku za sebe

- Pokušaj da se rani javni uvid u plan Košutnjaka pretvori u političku priču najbolji je dokaz da siledžiji Obradoviću i prebogatom Ðilasu ponestaje ideja kako bi napali SNS, zato i sada manipulišu građanima, a sve zarad sitnih političkih poena - ocenio je Mirković u saopštenju.

On je ukazao da je i gradski arhitekta Marko Stojčić juče rekao, da se radi samo o ranom javnom uvidu koji je svega prvih 10 odsto od konačnog usvajanja plana.

- Nakon toga će tek uslediti javni uvid koji će trajati mesec dana, kada će i građani moći da iznose svoje primedbe koje će čak i na sednici moći da obrazlože - precizirao je Mirković.

On je ocenio da Grad Beograd ima najtransparentniji proces usvajanja javnih dokumenata i zamolio građane da ne nasedaju "na sitne mahinacije i igrarije propalih političara, koji u ovoj temi vide slamku spasa za svoje neuspešne karijere".

- Kao i do sada grad Beograd će raditi u interesu građana, a Ðilasu, Obradoviću i ostalima iz tog propalog Saveza, preostaje samo da smišljaju nove laži i prevare, jer su za to očigledno jedino sposobni - zaključio je Mirković.

Aktivisti grupe građana protestovali su juče tokom sednice skupštine grada ispred Centra "Sava", protiv seče šume na Košutnjaku.

Glavni urbanista Marko Stojčić rekao je juče da je protest građana "Bitka za Košutnjak" lažno okupljanje, jer do sečenja stabala u tom delu prestonice neće doći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ja sam saznao iz "pouzdanih izvora", a taj izvor je želeo da ostane anoniman, Da su Vučić i SNS naredili da se seče šuma po Kanadi, Australiji, i još po nekim regionima! Ajde da protestvujemo! Dokle više taj njihov teror! A đilas i boško, ludaci zaludni, samo izmišljaju neke gluposti! A ovi što izađu na ulicu i nose neke transparente, sve u ludnicu! Ili je to možda samo dobro plaćen "posao" a ništa ne radiš, samo bučeš!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija