• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2020

21:33

STOTINAK PROTESTANATA OKUPILO SE ISPRED SKUPŠTINE i blokiralo saobraćaj

Politika

STOTINAK PROTESTANATA OKUPILO SE ISPRED SKUPŠTINE i blokiralo saobraćaj

Podeli vest

Stotinak učesnika protesta u organizaciji Pokreta Dosta je bilo okupilo se večeras ispred zgrade parlamenta što je, kako su najavili, uvod u blokadu Narodne skupstine sutra u 9.00 sati. Saobraćaj ispred parlamenta zbog toga je blokiran od 20.00 sati

Cilj skupa je, kako su najavili organizatori na čelu sa Sašom Radulovićem, da blokiraju "falsifikovane" poslanike da konstituišu "falsifikovanu" skupštinu u Domu Narodne skupštine.

Učesnici proresta nose transparente "Obaranje falsifikovanih izbora", "Zahtev je jedan - oboreni izbori - oborena vlast".

Do 20.15 na skupu nije bilo nikoga od političkih predstavnika opozicije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Žigolo

pre 3 godine

Sada ih je definitivno uhvatila panika. Onog trenutka kad se konstituiše novi saziv Narodne Skupštine RS mandati poslanika prethodnog saziva i formalno i defakto prestaju. Nema više para za nerad, nema poslaničih privilegija, nema poslaničkog imuniteta pa moraju dobro da paze šta rade jer im ne gine prdekana. Ko su kolovođe? Pa zna se, Tepićka, Obradović, Nogo, Radulović i ostali koji su "slavno" prošli na izborima i ostali bez finansiranja ... Samo se nadam da ovog puta policija neće dozvoliti da ti plaćenici naprave haos i napadnu poslanike jer je to najavljivano danima

Rade

pre 3 godine

Daj bre, neka ih Policija počisti ispred skupštine! Znači, svako za koga narod neće da glasa na izborima, može da siluje celu Srbiju i sve građane Srbije! SRAMOTA! Dokle bre da nas maltretira ova manjina! Malo, malo, zatvorena ulica! Ko im dade tolika prava!? Oni sami sebi ili nesposobno tužilaštvo i sudstvo!

Vuki

pre 3 godine

Njih je lako rasterati... Samo neka u Pionirskom parku postave nešto što liči na 5G antenu i napisati: "5G ANTENA".

Dragan Dubonjac

pre 3 godine

Znači 2 Autobusa političkih diletanata koči pola Beograda zato što nisu prešli 3% cnzusa pa im sada krivo , i gle kao protestuju ! Sramota Policija Srbije je trebala da dejstvuje poput Nemačke Savezne policije i da razjuri te političke idiote !

NEBOJŠA

pre 3 godine

Hису ПРОТЕСТАНТИ''(вјерници протестантске цркве) него ДЕМОСТРАНТИ !!!

ljuba

pre 3 godine

Policiju da ne plaćamo badava i da ih ne srame svakojaki, oni su voljni i sposobni da zavedu red, pa nemojte da ih zadržavate u svojim ovlašćenjima, već izdajte naredbu za jednu oštru intervenciju, te ćete videti nakon toga potpuni mir ispred skupštine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija