• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2020

16:37

ĐILASOVI POSLUŠNICI I DALJE OBEĆAVAJU LAŽI! Marković: Tužno je što se nastavljaju laži i kreiranje atmosfere koja vodi ka podelama!

Politika

ĐILASOVI POSLUŠNICI I DALJE OBEĆAVAJU LAŽI! Marković: Tužno je što se nastavljaju laži i kreiranje atmosfere koja vodi ka podelama!

Podeli vest

Član Glavnog odbora i poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izrazio je žaljenje što "poslušnici" lidera Stranke, slobode i pravde Dragana Ðilasa i danas na dan konstituisanja parlamenta nastavljaju laži i kreiranje atmosfere koja vodi ka podelama

- Očigledno ne znaju za drugačije jer čak i unutar svog Saveza nisu jedinstveni - rekao je Marković i ocenio da činjenice pokazuju da je nasilje jedino šta pokreće i motiviše Boška Obradovića zbog čega ne čudi činjenica da opet, po ko zna koji put, poziva na neposlušnost i kršenje zakona.

Marković je ocenio da ti, kako ih je nazvao "licemeri i maheri izmišljenih priča", ne mogu da prežale činjenicu da nisu više narodni poslanici i da zato i danas nastavljaju performanse.

Podsetio je da Marinika Tepić i Boško Obradović nisu dolazili na sednice, ali su uredno uzimali novac od građana za poslanički mandat.

- Danas na dan konstituisanja Skupštine nastavljaju laži i obećavaju još laži, to nam garantuju", rekao je funkcioner SNS i pozvao Tepić i Obradovića da umesto toga odgovore na pitanja kako je moguće da su "firme njihovog gazde Ðilasa, u periodu dok je bio na državnim i stranačkim funkcijama, u saradnji sa državnom firmom Telekom Srbija ostvarile više od 30 miliona evra prihoda.

- Kako je moguće da je njihov gazda Ðilas, od propalog preduzetnika iz Češke, dospeo do više milionskog bogatstva - naveo je Marković i ocenio da Boško zaboravlja da je "njegov šef Ðilas menjao izborni zakon da bi opstao na vlasti, ili je samo zlonameran".

Marković ocenjuje da je opozicija kao raštimovani orkestar, koji ne može da prihvati činjenicu da su ih građani poslali na smetlište političke.

Kao smešno Marković je ocenio to kada Obradović izgovori da u politici nije dovoljno biti samo protiv Vučića, već da moraju da ponude i ideje, jer se politika Ðilasa i njegovih pajtaša svodi isključivo na koncept: biti protiv Vučića po svaku cenu i na svakom mestu, ne ponudivši nikad nikakvu ideju, program i politiku.

Još smešnije je, ocenjuje kada Obradović pominje moralni kapital. "Jedini kapital za koji se oni zalažu jeste finansijski kapital namenjen za sopstvene džepove predstavnika Ðilasovog raspalog Saveza, a građani to dobro znaju", ocenio je funkcioner SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POSLE ĐILASOVE SKUPŠTINE SRBIJA DOBIJA I ĐILASOVU KOLONU! Stefanović: Ovakvo publikovanje napada, izmišljotina i vređanja bilo je nezamislivo u prethodnom periodu!
Politika

POSLE ĐILASOVE SKUPŠTINE SRBIJA DOBIJA I ĐILASOVU KOLONU! Stefanović: Ovakvo publikovanje napada, izmišljotina i vređanja bilo je nezamislivo u prethodnom periodu!

Očigledno je da će Srbija nakon Đilasove „skupštine“, sada dobiti i Đilasovu kolonu, pošto mu „skupština“ izgleda nije bila dovoljna. Teško je i zamisliti kako će ta kolona izgledati, jer nisam siguran ni da lideri Saveza za Srbiju više i sami znaju šta su im poruke koje upućuju, rekao je član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović

24.07.2020

09:53

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija