• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2020

10:19

PALMA: Ovaj što ide u Knin predstavlja samo sebe, a ne Srbe iz Hrvatske!

Politika

PALMA: Ovaj što ide u Knin predstavlja samo sebe, a ne Srbe iz Hrvatske!

Podeli vest

Ovaj što ide na proslavu genocida i najvećeg etničkog čišćenja od Drugog svetskog rata u Knin, čije ime neću ni da pominjem, ide lično u svoje ime i dela svoje porodice koji su bili na strani i pod komandom Ante Gotovine za vreme Oluje, a negova baba koju su ubili vojnici pod komandom Ante Gotovine se prevrće u grobu. Taj u Kninu ne predstavlja srpski narod. Njegovim odlaskom u Knin ponovo se ubijaju Srbi iz kolone, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

"Da li je odlazak tog potpredsednika Vlade Hrvatske na proslavu Oluje u Knin, cena za funkciju koju je dobio. Da li se Srbi proterani iz Hrvatske koji su danas građani Srbije slažu sa tim potpredsednikom Vlade Hrvatske da zajedno sa Gotovinom slavi Oluju u Kninu? Odgovor je u stopostotnom procentu NE. Pitam se dokle će Brankovići da nanose štetu srpskom narodu i Srbiji" 

TačI i Gotovina da budu cimeri u haškom tribunalu

“Oluja je nastavak Jasenovca, a današnja Hrvatska je nastavak ustaške Nezavisne Države Hrvatske iz Drugog svetskog rata. Ono što nije završio Ante Pavelić od 1941. do 1945. završili su Franjo Tuđman i Ante Gotovina od 1991. do 1995. godine, a to je etnički čista Hrvatska bez Srba. Srbe su pobili, proterali, a njhovu imovinu opljačkali i zapalili. To je Oluja – najveći genocid posle Drugog svetskog rata. Oluja je jedina vojna i policijska operacija u događajima devedestih godina na prostoru bivše Jugoslavije koja ima sve elemente genocida, nameru, naređenje i izvršenje. Anti Gotovini, koji je komandovao genocidom i etničkim čišćenjem koji se zove Oluja, koji je komandovao ubijanjem civila, staraca, dece, žena i izbeglica u koloni. a koji će govoriti na proslavi tog zločina u Kninu, je mesto u zatvoru Haškog tribunala, kao što je tamo mesto i Hašimu Tačiju, koji je komandovao gencidom i etničkim čišćenjem na Kosovu i Metohiji.”, zaključio je Marković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Domaćine, kad je sledeća žurka? Ima li devojčica?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija