• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2020

23:00

ŠIPTAR ŠIPTARU NE VERUJE! Haradinaj se oglasio i rekao šta misli o Hotiju i njegovom učešću u dijalogu sa Beogradom!

Politika

ŠIPTAR ŠIPTARU NE VERUJE! Haradinaj se oglasio i rekao šta misli o Hotiju i njegovom učešću u dijalogu sa Beogradom!

Podeli vest

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) i bivši premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je da se Priština vratila tehničkom dijalogu sa Srbima i naveo da, kada je u pitanju dijalog sa Beogradom, ne veruje'' aktuelnom premijeru Avdulahu Hotiju

Haradinaj je za RTK rekao da neće podržati dijalog ako ABK ne bude prisutna na sastancima i istakao da se protivi dijalogu, ako su iz njega isključene SAD.

- Kosovo nema taj luksuz da američko vođenje dijaloga zameni sa nejakim vođstvom, kao što su Lajčak i Borel - kazao je lider ABK.

Haradinaj je, kada je reč o poverenju prema vladi na čelu sa Avdulahom Hotijem, naglasio da "u pogledu dijaloga sa Beogradom, njemu ne veruje".

Naveo je, između ostalog, da "dijalog sa Beogradom ne bi trebalo privatizovati, već da o tom pitanju treba da postoji široki konsenzus", prenelo je Kosovo onlajn.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Gde ide ovaj svet! Terorista i kriminalac obuče odelo i on priča o tome kako on nekome veruje ili ne veruje, treba ovako ili onako ...! Sačuvaj bože!

arsa

pre 3 godine

То је само шиптарска тактика у случају да Хоти потпише нешто што им у суштини не одговара, да могу да се, позивајући се на ове изјаве, ограде од тог потписа.Стара прича.

Bata tika

pre 3 godine

Naslov je pogresan, treba "Kriminalac kriminalcu ne veruje""

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija