• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2020

11:56

SRĐAN NOGO I ZORAN RADOJIČIĆ PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE

Politika

SRĐAN NOGO I ZORAN RADOJIČIĆ PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE

Podeli vest

Bivši poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić pušteni su danas da se brane sa slobode nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje nije tražilo od suda da im odredi pritvor


Portparol tužilaštva Irena Bjeloš precizirala je u izjavi za Tanjug da su Nogo i Radojčić saslušani povodom krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja u pokušaju.


Nakon toga je tužilastvo donelo rešenje kojim se ukida rešenje o njihovom zadržavanju (do 48 sati) od 3. avgusta.

Njih dvojica su bili (zadržani) uhapšeni u ponedeljak Sarajevskoj ulici, neposredno pred formiranje novog saziva Palamenta, pošto je Nogo prethodno najavio da će nove poslanike gađati iz pejntbol puške.

NAČISTO PODIVLJAO! NOGO PRETIO POLICAJCIMA DA ĆE PUCATI U NJIH IZ PEJNT-BOL PUŠKE, AKO GA ODMAH NE PUSTE!

Protiv Noga je u toku i postupak povodom nereda na nedavnim protestima u Beogradu, gde se sumnjiči da je bio kolovođa grupe koja je vršila nasilje.

KRENUO DA PRAVI HAOS ISPRED SKUPŠTINE! POLICIJA ZAUSTAVILA AUTO SRĐANA NOGA - NAŠLI MU U GEPEKU PEJNT-BOL PUŠKE, PRAĆKE I PIROTEHNIKU!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Preispitati sve odluke dotičnih sudija u poslednjih 5 godina. Videćete da ih treba hapsiti. Pa pustili su i onog zemunac koji je kod hale Lorens presekao putanju Đinđićevim automobilu. Posle nekoliko dana Djindjic je ubijen. To nešto govori o sudijama.

nemanjicbgd

pre 3 godine

Odavno je doslo vreme, da se izvrsi izbor novih sudija. Ove, sadasnje, sudije donose sve skandaloznije presude. Cinjenica je, da su u sprezi sa "bojkot" opozicijom i da su korumpirani.

dusan

pre 3 godine

Sudije placenici, a ovaj Nogo odakle je bre on, kako je to prezime, odakle je ovaj dosao

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija