• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2020

12:44

ZELENOVIĆ POKUŠAVA DA ODBRANI SVOJU KRIMINALNU PROŠLOST! GO ŠABAC: Dobio još malo vremena ZA BRISANJE TRAGOVA O SVOJIM LOPOVLUCIMA!

Politika

ZELENOVIĆ POKUŠAVA DA ODBRANI SVOJU KRIMINALNU PROŠLOST! GO ŠABAC: Dobio još malo vremena ZA BRISANJE TRAGOVA O SVOJIM LOPOVLUCIMA!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ocenjuje da bivši gradonačelnik Nebojša Zelenović čini sve i pribegava najbrutalnijim lažima, samo da bi, uprkos jasno iskazanoj izbornoj volji naroda, još koji dan sedeo u fotelji prvog čoveka grada, navodi se u saopštenju GO Šabac


Bez trunke sramote i odgovornosti za haos koji je napravio u Šapcu, Zelenović i njemu bliski mediji, pokušava da svali krivicu na svoje političke neistomišljenike i odbrani svoju kriminalnu vlast, kako bi dobio još malo vremena za uništavanje dokumentacije i brisanje tragova o svojim lopovlucima počinjenim tokom proteklih godina njegove vlasti.

Podsećamo, Nebojša Zelenović se tri puta oglušio o direktno upozorenje Gradskog zavoda za javno zdravlje da pooštri mere u gradu zbog opasnosti od širenja infekcije. Jasno je da posle ovih upozorenja nije smeo da organizuje javne događaje, ali umesto da ih otkaže, Zelenović dopušta da se zaraza širi, a cinično u intervjuu njemu bliskom tabloidu, upozorenja zavoda naziva  „neprimerenim“.

Da li je za Zelenovića primereno to što je od Šapca napravio žarište virusa Covid 19 i šta o njegovom radu govori činjenica da je dok su se striktno poštovale mere republičkog Kriznog štaba, epidemija u Šapcu bila pod kontrolom? Koliko mu je stalo do građana Šapca govori i činjenica da je kao savetnika angažovao doktora Zorana Radovanovića, koji još nije dokazao da ima licencu za obavljanje poziva, a koji se u borbi protiv virusa ističe pre svega borbom protiv republičkog Kriznog štaba i služenjem niskim političkim interesima Dragana Đilasa.

Foto: printscreen

Besmislenim optužbama o navodnoj kupovini glasova od strane Srpske napredne stranke, Nebojša Zelenović pokušava da minimalizuje svoj izborni debakl i činjenicu da su ga srpski naprednjaci porazili sa čak 12 hiljada glasova razlike. Kupovine glasova se setio, jer je upravo to ono čemu on pribegava zajedno sa svojim mentorom Dušanom Petrovićem.  

Činjenica da je načelnik Gradske uprave Milan Vasić svojim drugarima bez konkursa, javnog poziva ili bilo koje zakonom predviđene procedure, a za navodno posmatranje izbora, podelio čak 4 miliona i 200 hiljada dinara budi osnovanu sumnju da je izvršena pljačka, kriminal i kupovina glasova, jer Zelenović bez kriminala ne može da skupi ni deo glasova koje je dobila Srpska napredna stranka. 

Za njega je više od 30 hiljada glasova misaona imenica, za Srpsku naprednu stranku to je realnost, odgovornost i obaveza da preuzme vlast po volji naroda i oslobodi Šabac od lažova i kriminalaca koji kupuju glasove, misleći da je sve na prodaju, pa i narod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija