• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2020

13:19

ĐILAS NEĆE RUSKU VAKCINU! Dok korona hara svetom, on bi da čeka da EU napravi svoju!

Politika

ĐILAS NEĆE RUSKU VAKCINU! Dok korona hara svetom, on bi da čeka da EU napravi svoju!

Podeli vest

Ruska vakcina za kovid-19, koju je napravio centar „Gamalej", biće registrovana 12. avgusta, a prvi će primiti medicinski radnici i stariji stanovnici zemlje, saopštio je zamenik ministra zdravlja Rusije Oleg Gridnjev

- Vakcina će biti registrovana 12. avgusta. Sada je u toku poslednja, treća faza testiranja. Ispitivanje vakcine je veoma važno. Treba da shvatimo da vakcina mora biti bezbedna. Prvo će se vakcinisati medicinski radnici i starija lica - rekao je Gridnjev.

SJAJNA VEST! RUSKA VAKCINA BIĆE REGISTROVANA 12. AVGUSTA, kod svih koji su je primili uočena je KLJUČNA POJAVA!

Ova vakcina mogla bi dakle, da se vrlo brzo nađe i u Srbiji, ali izgleda da, verovali ili ne, to nekima ne odgovara! 

Lider dela opozicije Dragan Đilas je upravo ove nedelje rekao kako se snažno protivi da se građani Srbije vakcinišu bilo kojom vakcinom osim one koju će koristiti EU!

Kao da je, daleko bilo, vidovit, pa zna da će EU vakcina ako je i kada je bude, biti bolja od ruske koja je već tu! Ili ima neki drugi, sa mnogo nula dobar razlog da promoviše baš tu vakcinu.

S druge strane, njegov koalicini partner Boško Obradović protivi se svakom vakcinisanju!

ĐILASOVCI ZAKRVILI OKO VAKCINE! Traže od EK da uključe i Srbiju u nabavku vakcine, Boško se USPROTIVIO! I ONI BI DA VODE DRŽAVU, a oko osnovnog ne mogu da se dogovore?!

Kakvu to poruku onda njih dvojica šalju? Jednu i jedinu - da ih zdravlje građana Srbije ne zanima ni blizu koliko da na silu dođu na vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maca

pre 3 godine

Njegovo pravo da se vakcinise sa kojom on hoce, ako hoce da ceka neka ceka........

Miro

pre 3 godine

Kakva genijalnost. Poredi nesto sto jos nije prezentovano sa necim sto ce mozda da bude i ovo potonje proglasava boljim i sigurnijim. Zaista ko je sve na vlasti bio.

Žigolo

pre 3 godine

Ko mu brani da primi EU vakcinu kad sledeći put bude išao u London? Bar on ima para pa neka plati ono što mu odgovara, apsolutno njegov problem i ne razumem što mu se daje tolika pažnja kad se zna da će on uvek i u svakoj situaciji da priča kontra od onoga što država uradi ili odluči. Da je Vučić najavio kupovinu vakcine iz Engleske garantujem da bi Đilas govorio da je bolje da se kupi vakcina iz Rusije. Bolesnik ...

dusan183

pre 3 godine

Protiv ovog lopova treba naći neku vakcinu i uskoreniti ga.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija