• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2020

18:27

ČAK I DA SU NAS ZVALI NE BI SE UKLJUČILI U NOVI PROJEKAT! Boris Tadić RASTURIO Đilasa i ekipu: Ovo je loš pokušaj prikrivanja vesti O RASPADU SAVEZA ZA SRBIJU!

Politika

ČAK I DA SU NAS ZVALI NE BI SE UKLJUČILI U NOVI PROJEKAT! Boris Tadić RASTURIO Đilasa i ekipu: Ovo je loš pokušaj prikrivanja vesti O RASPADU SAVEZA ZA SRBIJU!

Podeli vest

Formiranje najnovijeg projekta udruživanja opozicije vidim kao prikrivanje vesti o raspadu Saveza za Srbiju, nakon bojkota izbora koji su inicirali, navodi Boris Tadić, lider SDS i bivši predsednik Srbije

On kaže da je opoziciji potrebna najveća moguća ozbiljnost i odgovornost u konsolidaciji, a "ne nove lakrdije koje samo troše vreme i energiju".

Ujedinjena opozicija Srbije (UOS) i zvanično je formirana, a deo tog saveza biće članice bivšeg SzS, sve osim Dveri, i još nekoliko manjih pokreta i udruženja.

Foto: Tanjug

Boris Tadić navodi da nedeljama javnost nije mogla da čuje ko su članovi te nove udružene opozicije,  a da sada, kada smo to čuli, jedino što vidi da je to zapravo SzS umanjen za Dveri i ZZS.

- Dakle, novo udruživanje je zapravo više potvrda razdruživanja - smatra on.

Lider SDS kaže da njegova stranka nije pozvana u to udruživanje, što, kako dodaje, dokazuje da namera tog projekta nije stvarno okupljanje opozicije, već šminkanje dezintegracije SZS-a”.

- Međutim, da smo i pozvani ne bi se uključili u taj novi savez bez jasnih odgovora na ključna pitanja, koja su sve vreme nerazjašnjena – šta je motiv tog okupljanja, po kom kriterijumu i po čemu će se razlikovati od prethodnog koje je evidentno donelo više štete opoziciji, nego Vučiću. Sve vreme zagovaramo ujedinjenje opozicije, ali ne učestvujemo u projektima koji samo deklarativno to zagovaraju, a suštinski u efektu dele opoziciju - ističe Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 3 godine

Boris Tadic " ponosni ". Zar zaista misli da ce neko za njega da glasa, pa on sam za sebe glasao nebi.

Vuki

pre 3 godine

Kod nas u našem jeziku postoji jedna strašno dobra fraza koja opisuje tu "novu" opoziciju: "Isto s**** , drugo pakovanje" !

milankukic

pre 3 godine

Boris Tadic je zesce prolupao kao i draga điljas kao idrugi propali politicari kad si sglajzno i to sa velikom razlikom povuci se i pusti mlađe neiskvarene da se bore

ivan drag

pre 3 godine

Boris Tadic pravi se da nezna da srpski narod ne voli da vidi lazove i izdajice kao on Djilasa Boska Obradovica sve bolesne u SAVEZ ZA BOLESNE.

Rade

pre 3 godine

Opozicija u Srbiji treba ozbiljno da se pozabavi samo jednim problemom, da takvi poput Tadića, Đilasa i svi oni koji imaju ili su imali bilo kakve veze sa njima i njima sličnima, više nikada ne budu u politici i ne zagađuju političku scenu Srbije! To je jedini način da se pomogne Srbiji!

Dejan

pre 3 godine

Nije mi jasno zbog čega još uvek neko piše i koga, pobogu, zanima šta o nečemu misli osoba Boris Tadić?

Vuki

pre 3 godine

Čekajte, ako nema SZS, nema više ni "Sporazuma sa narodom"? Šta kažu pravnici, da li taj sporazum i dalje pravno važi ili su ga pogazili? Ako su ga pogazili, onda trebaju da odgovaraju jer su se u njemu obavezali da ga ispune. Eto koliko je njima stalo do gradjana... Čim zapne, uzmu novo ruho i prave se da to nisu bili oni.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija