• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

11.08.2020

19:35

HVALA VUČIĆU NA LEPIM REČIMA ZA RUSKE STRUČNJAKE! Bocan Harčenko: Ponosni smo što je u Rusiji registrovana prva vakcina protiv korone!

Politika

HVALA VUČIĆU NA LEPIM REČIMA ZA RUSKE STRUČNJAKE! Bocan Harčenko: Ponosni smo što je u Rusiji registrovana prva vakcina protiv korone!

Podeli vest

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je ponosan što je u Rusiji zvanično registrovana prva vakcina protiv korona virusa i zahvalio presedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dobrim rečima na račun ruskih stručnjaka

- Ponosni smo što je u Rusiji zvanično registrovana prva u svetu vakcina protiv nove korona virusne infekcije. Nadamo se da će efikasno doprineti pobedi čovečanstva nad Kovidom 19 - napisao je Bocan-Harčenko na Tviteru.

On je dodao da je potvrđeno da Rusija ima jednu od vodećih uloga u napretku svetskog zdravstva.

Foto: Tanjug

- Zahvalni smo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dobrim rečima na račun naših stručnjaka - dodao je ruski ambasador.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 3 godine

Ne sumnjam u bracu Ruse, u njihove strucnjake, niti u dugogodisnje dobre odnose nase dve zemlje. Nadam se da ce njihova vakcina ubrzo stici i do nas, da se konacno resimo ove posasti i nastavimo normalno da zivimo.

Nn

pre 3 godine

Ruska vakcina bi mogla da spase svet, samo da se pokaze efikasna i bezbedna.

Sandra

pre 3 godine

Svaka cast Rusiji i ruskim strucnjacima koji su uspeli da pronadju vakcinu protiv virusa korone kojom ce uspeti da spase zivoti mnogih ljudi.

Ivana

pre 3 godine

Hvala našem predsedniku koji zaistapodržava ruske stručnjake u pronalaženju ruske vakcine protiv Covida19.

Prvoborac

pre 3 godine

Prijateljska nam Rusija ima stručnjake iz svih oblasti i ceo svet treba time da bude ponosan.Ali nije baš tako.S toga se ambasador zahvaljuje onim zemljama koje poštuju i cene Rusiju.Srbija je jedna od njih.

Sanja

pre 3 godine

Srbija ceni Ruske strucnjake koji su zaista na vrhu lestvice.

BozaB

pre 3 godine

Srbija veruje braci Rusima. Dobro znamo kakvi su eksperti u pitanju.

Srdjan

pre 3 godine

Ja cu prvi licno primiti i imati sigurnost jer je iz prijateljske zemlje.

Filip

pre 3 godine

Ruski stručnjaci su nam mnogo pomogli u borbi sa koronom.

Mala plava

pre 3 godine

Srbija uvek priznaje rad a ruski narod uvek se zalaže da svoju naklonost ka istom pokaže u prvim redovima

Nikola

pre 3 godine

Verujem ruskoj medicini i farmaciji i spreman sam da primim vakcinu ako se ukaze potreba!

Petar

pre 3 godine

Sad kad je gotovo jasno čije vakcine će imati Srbija dokraja godine, pitanje je da li će se bar neko izviniti Vučiću za one napade koji se tiču vakcina Bil Gejtsa, čipovanja i sličnih gluposti.

tale

pre 3 godine

Rusija je opet pokazala svoju moć i liderstvo u svakom pogledu

Dejan

pre 3 godine

Srećni smo što su naši prijatelji Rusi proizveli vakcinu protiv koronavirusa, samo što naši stručni timovi moraju da kažu da li je bezbedna, sigurna, da svom narodu istu ponudimo.

ksenija

pre 3 godine

Izuzetno cenimo Ruske naucnike koji su na samom vrhu lestvice sto se tice datog istrazivanja.

Olja

pre 3 godine

Bitno da je zapoceto sa proizvodnjom, jer se ovoj koroni kraj ne vidi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija