• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2020

11:07

SELAKOVIĆ PS: Aktiv žena Pokreta socijalista OŠTRO OSUĐUJE NAPAD NA NOVINARKU "INFORMERA"

Politika

SELAKOVIĆ PS: Aktiv žena Pokreta socijalista OŠTRO OSUĐUJE NAPAD NA NOVINARKU "INFORMERA"

Podeli vest

Aktiv žena Pokreta socijalista najoštrije osuđuje pretnje i uvrede koje je Đilasov sindikalac Veselinović uputio novinarki dnevnog lista "Informer", Milici Dakić

- Juče smo imali priliku da čujemo kako bi se to Đilasov Željko Veselinović obračunavao sa pojedinim medijima, a posebno sa novinarkama.

Veselinović je pretio i nasrtao na novinarku lista "Informer" samo zato što mu je postavila pitanje koje zanima sve građane, odakle Đilasu 619 miliona.  

Da li ovo znači da od sada svaka žena, novinarka, političarka, obična građanka  treba da strepi i da se plaši ako pita kako je Đilas stekao 619 miliona- upitala je Svetlana Selaković iz Pokreta socijalista.

Selaković je dodala da je Milica Dakić bila primorana da trpi Veselinovićevo iživljavanje samo zato što je žena koja radi svoj posao. 

- Gospođa Dakić je bila primorana da trpi verbalno iživljavanje Đilsovog sindikalca i to samo zato što radi svoj posao i samo zato što je žena. 

(VIDEO) BRUTALNO VREĐANJE NOVINARKE INFORMERA! Đilasov SILEDŽIJA Veselinović preti gašenjem našeg lista jer se ŠEFU NE SVIĐA NAČIN IZVEŠTAVANJA! Tako oni zamišljaju SLOBODU MEDIJA!

Nažalost, od Đilasovih najbližih saradnika smo navikle na ispoljavanje primitivizma najgore vrste, ali ne možemo da razumemo da sva medijska udruženja, nevladin sektor i takozvane borkinje za ljudska prava i prava žena ćute- navela je Selaković. 


Iz Aktiva žena PS-a ističu da od Veselinovića i Đilasa može sve da se očekuje, ali priznaju da nisu očekivale da će medijska udruženja da ćute. 

- Od Željka Veselinovića čiji je gazda tukao ženu i tasta pred decom i koji je i sam pretio premijerki Brnabić obdarenim crncima, ne možemo ništa drugo da očekujemo osim novog nasilja, ali priznajemo da jesmo očekivale oštru reakciju javnosti i medijskih udruženja- kazala je Svetlana Selaković predsednica Aktiva žena Pokreta socijalista.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KADA ISTINA BOLI, LAŽOVI SU NAJGLASNIJI! PS: Vrši medijsko linčovanje Aleksandra Vulina PRED FORMIRANJE VLADE SRBIJE! Jeftini analitičari prosipaju nove laži i stare uvrede
Politika

KADA ISTINA BOLI, LAŽOVI SU NAJGLASNIJI! PS: Vrši medijsko linčovanje Aleksandra Vulina PRED FORMIRANJE VLADE SRBIJE! Jeftini analitičari prosipaju nove laži i stare uvrede

Pokret socijalista poručuje građanima Srbije da se opet pred formiranje Vlade Srbije vrši medijsko linčovanje Aleksandra Vulina. NATO lobisti, strani mediji i njihove ispostave plasiraju i prenose neistine koje uz trolovsku podršku na mrežema treba da simuliraju javnost Srbije i da od hiljade puta ponovljene laži i uvrede naprave istinu

02.08.2020

13:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija