• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2020

13:56 >> 14:48

SRPSKI TAJKUNSKI MEDIJI DALI PODRŠKU ŠIPTARIMA ZA JUČERAŠNJU LAŽNU VEST IZ BRESTA Vulin: Uvek napadaju Srbiju i Vučića pred razgovore sa Pištinom

Politika

SRPSKI TAJKUNSKI MEDIJI DALI PODRŠKU ŠIPTARIMA ZA JUČERAŠNJU LAŽNU VEST IZ BRESTA Vulin: Uvek napadaju Srbiju i Vučića pred razgovore sa Pištinom

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se svaki put kada se približi vreme za razgovore s Prištinom pokrenu napadi na Srbiju da bi se, kako je ocenio, oslabio predsednik Aleksandar Vučić, a srpski državni organi uveli u proces objašnjavanja i demantovanja


Vulin je objavljivanje fotografija na kojima su navodno srpski vojnici na protestima u Belorusiji nazvao napadom na Vojsku Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića i dodao da to pokazuje da će se za obračun sa slobodnom i vojno neutralnom Srbijom voditi i ''lažnim vestima''.


''Zato su jučerašnju laž iz Bresta masovno prenosili Šiptari i njima bliski Srbi, a podršku su im dali srpski tajkunski mediji", naveo je Vulin u saopštenju.

OVO ŠTO STE VIDELI JE PRVA LAŽ! SRAMOTA JE ŠTO MRZITE SVOJU ZEMLJU! Vulin: Ovo je nastavak specijalnog rata protiv Vojske Srbije i Vučića!

Vulin je naveo da je jučerašnja montaža samo jedan u nizu napada na Vojsku Srbije i da neće biti poslednji.

''Posebno želim da upozorim medije u našoj zemlji da ne žure s prenošenjem napada na Srbiju i njenu vojsku, i da, kada dobiju vest da je 63. padobranska brigada odbila poslušnost ili da 72. brigada za specijalne operacije guši demonstracije u Minsku, najpre provere i vest i izvor pre nego nanesu štetu svojoj zemlji i vojsci", poručio je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a zasto te novine jos uvek rade kad rade protiv Srbije i sto se ne osudi glavni majmun za veleizdaju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija