• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2020

22:16

KAD ĐILAS NEŠTO SASTAVI, TO JE RASULO U NAJAVI! Marinika pobesnela zbog dolaska Nikole Jovanovića: Neće mi taj ući u stranku!

Politika

KAD ĐILAS NEŠTO SASTAVI, TO JE RASULO U NAJAVI! Marinika pobesnela zbog dolaska Nikole Jovanovića: Neće mi taj ući u stranku!

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da Nikola Jovanović, donedavni potpredsednik Narodne stranke (NS), nije član SSP-a i da, ako se ona bude pitala, to neće ni postati

Tepić je, gostujući na TV Nova S, u programu Njuzmaks Adrije, komentarisala procurele audio-snimake razgovora u kojima je Jovanović navodno vređao lidera NS Vuka Jeremića i navodno iznosio detalje svog predstojećeg transfera u SSP.

- Svako u kafanskim razgovorima može da komunicira kako hoće… Ali sadržaj (razgovora) je problematičan u mnogim drugim delovima i neprihvatljivo je mnogo toga što je (Jovanović) rekao. Nikola Jovanović nije član naše stranke niti verujem da će to biti - rekla je Tepić.

Foto: Tanjug

Takođe je odbacila navode Jovanovića iz istih snimaka, da je stranku čija je potpredsednica nazvala „skeč strankom“.

Na pitanje da li se SSP priprema za buduće izbore, koji će se po nekim tumačenjima izjava predsednika Srbije možda desiti već za godinu dana, Marinika Tepić navodi da ta partija neće učestvovati na izborima ukoliko uslovi budu identični onim koji su nedavno održani.

Foto: printscreen youtube

- Utisak je da je bojkot ogolio sistem… (Mi vidimo) da praktično jednopartijski parlament ne može da formira svoje organe, da je sednica prekinuta pre nego što je izabran Predsednik (Narodne skupštine). Iako vlada još nije formirana, najavljuju se izbori za godinu dana - dodala je Tepić.

Navodi i da postoji plan za rušenje Srpske napredne stranke, a da je trenutno najvažnija „komunikacija sa malim čovekom“, kome SSP treba da pruži „glas, ali i zaštitu“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bhm

pre 3 godine

Mrs u Temisvar pa tamo deli pravdu!Rumunka autonomasica će dami zari i pali sa svojih 1000 pristalica i da resava sudbinu srpskog naroda i Srbije!?Neće biti,pogotovu ne sa sljamom i lopovskim tajkunima koji su razirili Srbiju od 5 oktobra 2000 dok nisu pali s vlasti,nikad vise!!!!

Marcco

pre 3 godine

... tačno kao što kaže Marinka... ako se ona pita neće ovaj ni biti član SSP-a... ali se ne pita!

Stojan

pre 3 godine

Nece joj tak uci u stranku, zato sto su to privatne "stranke" osnovane za privatnu korist.

Ljubiša

pre 3 godine

Djilas je navikao da k-radi sam, šta je tu čudno? Ovi su mu za jednokratnu upotrebu.

Djekson

pre 3 godine

Samo ih zamislite kakvi bi bili kao vlast Prvi dan bi se posvadjali oko svih Resora Šta ce kome Pripasti

BOKI

pre 3 godine

Marinika,on možda neće ući u stranku, ali u tebe sigurno hoće.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija