• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

19.08.2020

22:28

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNENJA POKAZALO! Đilas zbog bahaćenja u Turskoj bez 40% glasača!

Politika

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNENJA POKAZALO! Đilas zbog bahaćenja u Turskoj bez 40% glasača!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde (SSP), tajkun Dragan Đilas izgubio je čak 40 odsto podrške svojih sigurnih birača zbog bahaćenja u luksuznom hotelu 'Riksos premijum Tekirova' u Turskoj

Ovo pokazuju rezultati najnovijeg internog istraživanja jedne ugledne beogradske agencije za istraživanje javnog mnenja. Anketa je, kako saznajemo, sprovedena telefonskim putem od nedelje 16. avgusta, a ispitivano je 218 'sigurnih glasača SSP'.

Niko ga ne voli
Bahatost ne voli niko. Pitanje je da li bi i Đilasovi potpredsednici sutra glasali za njega

Vladimir Orlić, SNS

- Ispitanicima koje imamo u bazi kao 'sigurne Đilasove glasače' postavljeno je pitanje da li odobravaju njegov luks-odmor u Turskoj, ali i kako gledaju na izjavu lidera SSP da može sebi da priušti i odmor od 17.000 evra! Pokazalo se da čak i oni najtvrdokorniji 'đilasovci' ne mogu tek tako da prihvate da im se partijski lider bahati po preskupim letovalištima i da se još nadmeno hvališe time. Ovo ad hok istraživanje pokazalo je da se čak 40 odsto anketiranih negativno i vrlo negativno izrazilo prema tome, što je ogroman udarac za Đilasa i njegov SSP - objašnjava sagovornik Informera odlično upućen u ovu temu.

Podatak da podrška šefu SSP rapidno pada ne iznenađuje poslanika SNS Vladimira Orlića, koji kaže da Đilas u srpskoj politici nema više nikakve šanse.

- Bahatost ne voli niko. Zbog toga mu se i Udružena opozicija Srbije već raspada a da nije ni krenula sa radom. Pitanje je veliko i da li bi Đilasovi potpredsednici sutra glasali za njega - zaključuje Orlić.
 

MARIJAN RISTIČEVIĆ
NARODNI POSLANIK

A pre javne funkcije bio je golać. Sad se bahati sa novcem koji je stekao u privatnim firmama dok je bio na javnoj funkciji. Tako je Beograd za vreme njegove vlasti 'zavalio' u minus od 1,2 milijarde, a svoje privatne firme u plus 619 miliona evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 3 godine

Ma kojih bre 40% kada Đilas nema ništa ? Ne može se dobiti procenat od ničega a Đilas je totalno izgubio podršku glasačkog tela te iz tog razloga i nije smeo da izađe na izbore jer bi doživeo debakl kao što su doživeli Čeda Jovanović, Čanak i ostali koji su izašli.

Dragan

pre 3 godine

Đilas je odavno već politički mrtav tako da nema potreba da pišete o njemu jer mu samo radite reklamu. Pustite ga nek ode u zaborav ako je to moguće nakon pustošenja i pljačke Srbije za vreme vladavine žute kuge.

Dina

pre 3 godine

Djilas je odavno izgubio mnogo veci procenat svojih glasaca, zbog svoje politike bahatosti...

Duda

pre 3 godine

Djilas je izgubio svoje glasace jos kad je bio gradonacelnik beograda. Njegova licna zelja za povecanjem bogatstva, na racun grada beograda ga je kostala i mnogo vise od samih glasaca...

M Novosel

pre 3 godine

Pa on i bez toga nije imao značajniju podršku građana Srbije.

Rade

pre 3 godine

Ko normalan može da bude đilasovac, njega može da podržava samo neko ko je plaćen za to, i moroni bez mozga! I kakvo onda istraživanje vi sprovoditi!

Perica Savic

pre 3 godine

Djilas ce radi svog bahacenja ostati bez clanstva po celoj Srbiji.

MakiŠ

pre 3 godine

Bahati i lažljivi ološ ko može da voli. On je nula i kao političar i kao čovek, bez srama i morala.

Predrag

pre 3 godine

Djilas sa parama ne može kupiti poverenje naroda koji zna šta je sve loše radio loše radio dok je bio na vlasti.

Ivana

pre 3 godine

Lako mu je da se pahati kad je ukrao pare od gradjana Beograda i Srbije.

Vesna

pre 3 godine

Svojim bahaćenjem, Đilas je još samo jednom pokazao i dokazao da ga nije briga za narod, samo za sopstveni komfor i džep.

thr

pre 3 godine

Ako ovako nastavi, ostaće i bez ovo malo podrške gradjana što ima.

Bojan

pre 3 godine

Đilasa baš briga za glasače. On misli da se novcem može sve kupiti. Njemu je važno samo da ima pomoć iz inostranstva, a za građane ga nikada nije bilo briga.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija