• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2020

22:24

DOK ĐILAS LEŽI NA PLAŽI, NASTAVLJA SE RAT IZMEĐU NJEGOVE I JEREMIĆEVE STRANKE! Sanda Rašković mu poručuje: Ako primiš Nikolu Jovanovića bićemo neprijatelji!

Politika

DOK ĐILAS LEŽI NA PLAŽI, NASTAVLJA SE RAT IZMEĐU NJEGOVE I JEREMIĆEVE STRANKE! Sanda Rašković mu poručuje: Ako primiš Nikolu Jovanovića bićemo neprijatelji!

Podeli vest

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bi eventualni prelazak bivšeg potpredsednika te stranke Nikole Jovanovića u Stranku slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa bio „neprijateljski gest“ prema Narodnoj stranci, ali i prema SSP-u

- Jovanović nije samo ružno govorio o (predsedniku Narodne stranke) Vuku Jeremiću, već i o Mariniki Tepić, koja je potpredsednica stranke u koju bi on želeo da pređe. Marinika u ovom trenutku reskira svoj život boreći se sa aferama SNS-a i stoga bi bila ogromna uvreda dovesti u svoju stranku čoveka koji je sve to govorio o njoj. To je mnogo veća uvreda za SSP, a o Mariniki Tepić da ne govorim - rekla je Sanda Rašković Ivić.

Sanda Rašković Ivić rekla je da je Jovanoviću „veoma često jezik brži od pameti i da on ume svašta da izgovori“, te da stoga ne misli da je snimanje razgovora sa njim bilo koordinisano.

- U celoj ovoj priči se zanemaruje činjenica da je on davao šovinističke izjave o Vuku Jeremiću i seksističke o Mariniki Tepić - rekla je Sanda Rašković Ivić, a prenosi pres služna Narodne stranke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija