• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

22.08.2020

11:14

VUĆIĆ NA PRVOJ: Uskoro konačna odluka o formiranju Vlade!

Politika

VUĆIĆ NA PRVOJ: Uskoro konačna odluka o formiranju Vlade!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije ni danas želeo da precizirao s kim će SNS formirati novu vladu i rekao da će odluka o tome biti uskoro doneta


Gostujući na TV Prva, Vučić je rekao da SNS ima dobre odnose i sa Socijalističkom partijom Srbije i sa SPAS-om, kao i da poštuje i jedne i druge.


"Konačna odluka biće uskoro doneta", rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Ne treba zuriti, bitno je doneti najbolju mogucu odluku.

Kole

pre 3 godine

Biće donešena prava odluka po pitanju formiranja Vlade uveren sam u to i verujem predsedniku.

Tanja

pre 3 godine

Vucic ce doneti najbolju mogucu odluku o tome ko ce sve biti u sastavu nove Vlade.

TM

pre 3 godine

Sa sastavom Vlade ne treba zuriti,u interesu gradjana je da Vlada sto bolje bude sastavljena jer ce se u naredne 4 godine raditi na razvoju zemlje.

Dragan

pre 3 godine

Vlada će biti uskoro formirana iako je deo opozicije koja i nije učestvovala na izborima zapela i potencira zašto se do sada Vlada nije već formirala. Vlada će biti formirana kada to konačno odluči SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Goran

pre 3 godine

Sada se treba skoncentrisati i cvrsto odraditi razgovor u Vasingtonu. To je prioritet. Nece Srbija propasti bez odluke o Vladi za nekoliko dana.

Dudq

pre 3 godine

Verujem da ce Vucic doneti najbolju odluku I da ce Srbija nastaviti da koraca putem, kojim je krenula

M Novosel

pre 3 godine

Početkom septembra znaće se ime mandatara koji će imati zadatak da formira novu Vladu.

zrw

pre 3 godine

Nova vlada će biti formirana u roku predvidjenim zakonom i ustavom.

NE IDEMO U VAŠINGTON NA PIKNIK, NEGO... Vučić o dijalogu sa Prištinom: MOŽDA SE TRAMP POJAVI, ALI NEK NAM NE NUDE DA PRIZNAMO KOSOVO, JER TO NEĆEMO!
Politika

NE IDEMO U VAŠINGTON NA PIKNIK, NEGO... Vučić o dijalogu sa Prištinom: MOŽDA SE TRAMP POJAVI, ALI NEK NAM NE NUDE DA PRIZNAMO KOSOVO, JER TO NEĆEMO!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem program Prve televizije gde je govorio o aktuelnim temama. Samo neka od pitanja na koja je Vučić dao odgovor jesu situacija sa korona virusom u Srbiji i šta nas, po tom pitanju, očekuje na jesen, kada će biti formirana nova vlada, ali i šta Beograd očekuje na sastanku u Vašingtonu

22.08.2020

10:27

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija