• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2020

13:03

MEDIJSKA LICA "TAJKUNKO-LOPOVSKOG KARTELA BIVŠEG REŽIMA" ANGAŽOVANI NA POSLOVIMA KAMPANJE PROTIV DRŽAVE! Orlić: Marinika saopštila "Jedno veliko ništa"

Politika

MEDIJSKA LICA "TAJKUNKO-LOPOVSKOG KARTELA BIVŠEG REŽIMA" ANGAŽOVANI NA POSLOVIMA KAMPANJE PROTIV DRŽAVE! Orlić: Marinika saopštila "Jedno veliko ništa"

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je da Marinika Tepić vodi besomučnu kampanju protiv Telekoma Srbija i da je danas, urpkos najavama da će izneti "dokaze nad dokazima", ponovo saopštila jedno "veliko ništa"


Orlić je naveo da medijska lica "tajkunko-lopovskog kartela bivšeg režima" Tepić i Dragan Ðilas koji su, kaže, trajno angažovani na poslovima prljave kampanje protiv države, narodne imovine i srpskih kompanija vode najbesmisleniju propagandu.


"Ta besomučna kampanja koju vode protiv srpskog „Telekoma“ nedeljama, upinjući se iz petnih žila da domaćoj kompaniji nanesu štetu, trebalo je po njihovim najavama da doživi svoj vrhunac. I dogodilo se - veliko ništa, po već ustaljenom običaju", rekao je Orlić, a saopštio SNS.

Orlić je primetio da je Tepić kao krunski dokaz navodno lošeg poslovanja Telekoma taj što sklapa komercijalne ugovore, dodajući da su se "kad su to čuli istog momenta detonirali svi u Evropi".

(FOTO) GOSPOĐO, VI SE MENTALNO "DETONIRATE" SVAKI DAN, TO DIREKTNO KOŠTA GRAĐANE SRBIJE! ANA BRNABIĆ ZAKUCALA MARINIKU TEPIĆ!

On dodaje da bi sve to bilo samo smešno da, kako kaže, nije gorkog ukusa pljačke tog istog Telekoma od strane "tog društva", jer, po njegovim rečima, ništa smešno nema u činjenici da su Ðilasove firme kroz razne šeme sa Telekomom i njegovim kompanijama u regionu obrnule 30 miliona evra, dok je Ðilas bio na vlasti.

"Danas, kada Tepić pokušava da pomogne direktne konkurente Telekoma šupljim govorancijama o poslovnim aranžmanima, pravi sadržaj za svoje nastupe može da pronađe vrlo lako. Dovoljno je da progovori o aranžmanima svog šefa, Ðilasa, i o 30 miliona evra narodnih para koje je zahvatio tom prilikom", rekao je Orlić.

Foto: Tanjug

Valjda otežavajuću okolnost, nastavlja Orlić, ne predstavlja to što je upravo Ðilasova firma "Dajrekt medija" preko koje je tih 30 miliona evra do 2012. godine "protutnjalo" danas u taboru poslovne konkurencije srpske kompanije.

"Koliko oni dobro žele našoj firmi, koja je pokazala da ume da se bori na tržištu, da širi svoje poslovanje i broj korisnika, uvećava svoju vrednost - potpuno je jasno. Samim tim je jasno i odakle ideja Ðilasu i Tepić da Telekom javno kleveću tvrdnjama kako je „istisnut sa tržišta, niko neće ni da ih kupi“. Očigledno je o čijem interesu je reč, a to interes građana Srbije - sigurno nije", ocenio je Orlić.

INSTITUCIJE BI MORALE DA REAGUJU NA OZBILJNE MENTALNE KONFUZIJE KOJE IMA! Ana Brnabić RASKRINKALA SVE BEZOČNE LAŽI MARINIKE TEPIĆ!

Orlić je poručio da ne treba "tajkuni i lopovi uopšte da se nadaju da će uspeti u svojim namerama da ponovo zarađuju na račun naroda kom su svojevremeno već ogulili kožu sa leđa".

"U slučaju Ðilasove preprodaje sekundi na RTS, u kom su stradali ponovo milioni evra narodnih para, klupko je nedavno konačno počelo da se odmotava. Krajnje je vreme da se istraže i njihove malverzacije sa Telekomom, ali i sa svim drugim firmama koje su pod političkim pritiskom bile prinuđene da pune privatne džepove tajkuna", naveo je Orlić.

BONUS VIDEO:

PROBALI SMO NAJČUDNIJE POSLASTICE U SRBIJI! Sladoled od ajvara, na pljesku da ga metneš, kad probaš tamnjaniku ko da si u crkvi... a tek pirotski kačkavalj!

CALIFORNIA BURNING! Pakao na zemlji, požari besne, četvrt miliona ljudi evakuisano!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Ko još uzima za ozbiljno nešto što govori Tepićeva.

XXL

pre 3 godine

Pa šta su se onda us*ali kad koga briga šta govori Marinika? Počinjem da verujem toj ženi i to samo ZATO što u 'Informeru' pola izdanja puni stranice izjave ovih režimaca koji izjavama nešto osporavaju, a upadaju sve dublje u svoje laži da ne kažem u šta. Jednostavno je Tepićka razotkrila PLJAČKU i sad povika na nju, a OVI za OSAM GODINA nisu u stanju ni istragu da sprovedu o onome o čemu LAŽU i DEZAVUIŠU građane Srbije.

Prvoborac

pre 3 godine

Manipulacija lažnim podacima je obeležje Marinike i njene bratije.

Leka

pre 3 godine

Orliću, u pravu ste. Marinika Tepić sa svojim šefom lupa gluposti, ali to narod u Srbiji lako prepoznaje. U laži su uvek kratke noge tako da neka Marinika i dalje lupeta. Šta će, mora i ona od nečega da živi.

BozaB

pre 3 godine

Njihov cilj je destabilizacija drzave preko napada i unistenja drzavnih giganata sto nije ni malo glup plan ako malo bolje razmislite. Neko mnogo pametniji od Marinike ovo smislja, ona je samo figurica koju koriste.

Pera

pre 3 godine

Marinika se sluzi teskim lazima,tuzilastvo pod hitno da se pozabavi Marinikom.

Miki

pre 3 godine

Lopovica pokušava pobeći od sebe i sve svaliti na druge

Dule

pre 3 godine

Da li neko uopste zna ko je i sa cime se bavila Marinka Tepic, pa malo zagrebite i raspitajte se po rodnom mestu, komsiluku i firmi gdje je bila. Shvatit cete utvrditi da je sve i jedna iz ulice fenjera u Amsterdamu olicenje postenja u svakom smislu.

TM

pre 3 godine

Tajkuni se okomili na Vlast ,a najsmesnije od svega je to sto sve kazu,slazu. Zbunjuju javnost.

Jaca

pre 3 godine

Naucili smo da Marinika ili iznosi neistine ili nista.

DejanP

pre 3 godine

Šta ima pametno da kaže Marinka Tepić. Nema ništa pametno lupeta svaki dan.

Ivana

pre 3 godine

Toliko je evidentno da konkuretnim toliko smeta što Telekom odlično posluje i baš iz tog razloga je trn u oku privatnicima iz tog sektora koji koordiniraju napadima na isti.Ali nemoćni su da bilo šta loše da urade Telekomu.Marinika Tepić sa svojim šefom Draganom Đilas lupa gluposti, ali to narod u Srbiji lako prepoznaje.

simo peric

pre 3 godine

cim ohladi korona napravite jedan miting i kad izadje 200 000 srba neka vide sa kim djilkosi imaju posla.

petra

pre 3 godine

Mariniku ocigledno zanima samo da puni svoj i dzep Dragana Djilasa.

Filip

pre 3 godine

Mariniku neiko ne shvata ozbiljno jer je poznata kao ogroman lažov.

Ivan

pre 3 godine

Marinika je sitan igrac,koji laje a ne ujeda....

Tanjica

pre 3 godine

Marinika lazima zeli da svoje neke interese ostvari u vezi Telekoma. Niko nije glup da poveruje u njene izmisljotine.

Tanja

pre 3 godine

Tepicka pokusava da manipulise neosnovanim cinjenicama i dokazima.

Nikoleta

pre 3 godine

Obelezje Marinike i njenih pajtosa je manipulacija laznim podacima.

Dejan

pre 3 godine

Žutim tajkunima je najbitnije da napune svoje džepove, a što pri tome stradaju narod i država, to njih nije briga. Za đilasovsku lopovsku bratiju mi smo samo kolateralna šteta.

Sanja

pre 3 godine

Marinika samo kokodače gluposti, razzumljivo je da je njoj krivo što njeni tajkuni gube novac, jer Telekom nije više ruina kakvim su ga ostavili, plaši se za svoje prihode, ali da uništava javnu imovinu, nedopustivo

caca

pre 3 godine

Opozicija živi od laži,nasilja i manipulacija,to je svima već poznato,i gleda samo sebe i svoj lični interes!!!!

fgf

pre 3 godine

Marinika plasira dnevno političke afere, da bi sebi dizala rejting.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija