• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2020

13:59

Nastavak prljave kampanje interesnog lobija u cilju urušavanja Telekoma Srbija

Politika

Nastavak prljave kampanje interesnog lobija u cilju urušavanja Telekoma Srbija

Podeli vest

Poslovno interesni lobi na čelu sa tajkunima Draganom Đilasom i Draganom Šolakom nastavlja brutalnu kampanju urušavanja domaće kompanije, Telekom Srbija. Ponavljamo, cilj takvih napada je sprečavanje uspona Telekoma Srbija, koji sada već bez ikakve sumnje utiče na sve lošije poslovne rezultate i sve veću zaduženost Junajted grupe

Podsećamo da Telekom Srbija nikada nije krio svoju poslovnu saradnju sa jednim od vodećih digitalnih sistema u regionu, na čelu sa Wireless Media, koji ima vrhunsku ekspertizu i iskustvo u oblasti medija, telekomunikacija i internet poslovanja. Saradnja sa ovim digitalnim sistemom nam je značajno doprinela da na tržištu brzo odgovorimo konkurenciji u oblasti ponude TV kanala, proizvodnje multimedijalnog sadržaja kao i njegove digitalne promocije i distribucije. Nakon višegodišnje  saradnje možemo odgovorno da tvrdimo da ista ima pozitivan efekat kako na naš nastup na tržištu tako i na vrednost kompanije. Opravdanost ove saradnje su, pored svih upravljačkih instanci Telekoma Srbija, potvrdile i dve renomirane svetske revizorsko-konsultantske kuće.

Bilo koje poređenje sa našom direktnom konkurencijom Junajted grupom, pokazalo bi da smo sa neuporedivo manje finansijskih sredstava uloženih u razvoj medijskih sadržaja došli do toga da imamo lidersku poziciju na tržištu kada je reč o ponudi multimedijalnih sadržaja, TV kanala i digitalnih servisa.

Oduvek su sva poslovna dokumenta i svi ugovori Telekoma Srbija dostupni svim nadležnim organima, uključujući i Tužilaštvo, ali ne i našoj direktnoj konkurenciji i njihovom poslovno interesnom lobiju, koji koristi sva sredstva da uništi našu kompaniju, uključujući i industrijsku špijunažu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nastavljaju se brutalni napadi na Telekom Srbija
Društvo

Nastavljaju se brutalni napadi na Telekom Srbija

Povodom kontinuiranih napada na domaću kompaniju Telekom Srbija, obaveštavamo javnost da je ovde očigledno reč o najbrutalnijoj kampanji koja se vodi sa ciljem jačanja jedne strane kompanije, a koja predstavlja direktnu konkurenciju Telekomu Srbija.

12.08.2020

14:44

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija