• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

26.08.2020

21:44

ŠTA SE DEŠAVA SA ALBANCIMA, SA KIM ĆE NA MEGDAN PROTIV SRBIJE U BRISELU?! Priština nije odredila delegaciju, vreme ističe!

Politika

ŠTA SE DEŠAVA SA ALBANCIMA, SA KIM ĆE NA MEGDAN PROTIV SRBIJE U BRISELU?! Priština nije odredila delegaciju, vreme ističe!

Podeli vest

Sastav prištinske delegacije na čelu sa koordinatorom za dijalog Skenderom Hisenijem na sutrašnjem sastanku sa predstavnicima Beograda u Briselu još uvek nije poznat, piše prištinska ''Koha ditore''

Iz kancelarije premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija nije bilo odgovora na pitanje ko će biti ostali članovi delegacije koja će sutra otputovati u Brisel, a koju će predvoditi koordinator za dijalog Skender Hiseni.

Ni iz EU nije bilo odogovora na ovo pitanje, navodi ''''Koha''''.

Portparolka EU za spoljnu politiku Nabila Masrali rekla je da se dijalog nastavlja nizom sastanaka na ekspertskom nivou, koji su deo tekućeg procesa, nakon njegovog nastavka na najvišem nivou prošlog jula, prenelo je Kosovo onlajn.

PROGNALI STE SRBE, OVO JE CENA! HRVATSKA JE NA KOLENIMA, SAMO JOJ TO JOŠ NISU JAVILI! Popis 2021. će pokazati prave razmere iseljavanja i odumiranja stanovništva u komšiluku!

- Možemo da potvrdimo da će sastanci biti održani 27. avgusta. Po pravilu, mi ne komentarišemo rasprave koje su u toku - rekla je Masrali.

''Koha ditore'' je pokušala danas da dobije odgovor i od koordinatora Hisenija ko će činiti prištinsku delegaciju, ali je on bio nedostupan.

BRISEL ČESTITAO MILU PORAZ PRE IZBORA! Ovo se nikad nije dogodilo, poruka EU je i više nego jasna, ĐUKANOVIĆ JE BIVŠI!

Sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Briselu na nivou eksperata biće održan sutra, a sastanak u Vašingtonu 4. septembra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEĆE DŽAFEROVIĆ DA GOVORI SRBIJI ŠTA DA RADI! Vučić: Mi ćemo voditi politiku mira i stabilnosti, a oni tu politiku neće uslovljavati, NEĆEMO IM DOZVOLITI!
Politika

NEĆE DŽAFEROVIĆ DA GOVORI SRBIJI ŠTA DA RADI! Vučić: Mi ćemo voditi politiku mira i stabilnosti, a oni tu politiku neće uslovljavati, NEĆEMO IM DOZVOLITI!

Srbija poštuje Dejtonski sporazum sve vreme i uvek će voditi politiku mira i stabilnosti, a nikada neće biti sluga ni Bakira Izetbegovića, ni Šefika Džaferovića, niti će oni govoriti Srbiji šta ona treba da čini, poručuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić na molbu Tanjuga da prokomnetariše izjavu bosanskog člana Predsedništva BiH Džaferovića

26.08.2020

21:35

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija