• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

09:29

SMETA IM SVE ŠTO JE SRPSKO! Đilasov sajt nastavlja antisrpsku histeriju!

Politika

SMETA IM SVE ŠTO JE SRPSKO! Đilasov sajt nastavlja antisrpsku histeriju!

Podeli vest

Prvo su hteli da sruše spomenik Stefani Nemanji, vode kampanju za neuspeh Vučića u Vašingtonu, a sad im smeta i Dan srpskog jedinstva

Tajkunski portal nova.rs i njen patron Dragan Đilas pomeraju granice ljudske gluposti iz dana u dan, ne birajući sredstva da iz svih oružja (čitaj ćorcima) gađaju Aleksandra Vučića i državnu politiku koju sprovodi u ime svih građana Srbije. Zasigurno onih 60 odsto koji su poklonili poverenje njegovoj politici na poslednjim izborima.

Foto: Informer

Ovog puta ulogu hejtera svega što ima prizvuk srpskog preuzeo je (ne)ugledni kolumnista opskurnog portala Milenko Vasović, koji se usprotivio ustanovljavanju Dana srpskog jednistva, dogovorenog na sastanku delegacija Srbije i Republike Srpske u Beogradu.

Planiran za 15. septembar, ova ideja toliko je ubola u srce kolumnistu (čuj mene komunistu) Vasovića da ga je identifikovao s Vučićevim i Dodikovim praznikom. E svašta s čovekom...

BONUS VIDEO:

Slapovi Sopotnice od čijeg huka zastaje dah: Nekada se iz ove reke vadila siga i gradili srednjovekovni manastiri

EDI RAMA NA SRPSKOM HVALI ĐUKANOVIĆA: Hvala dragi Milo što postojiš...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hajduk Veljko

pre 3 godine

Ma sta ih se uopste komentarise, daje im se tako besplatna reklama, treba ih ignorisati, ko ima imalo pameti, to uopste ne cita, a onaj ko je budala, nek cita, od toga nista pametniji nema da postane...

Rade

pre 3 godine

Oni su nesrbi, odnosno neljudi! Njih zanima novac i njihova gu***a! I neka ih, poješće ih njihova sopstvena zloba!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija