• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.08.2020

09:41

VELIKI NAS NIŠTA NISU PITALI, A ONDA SE POJAVIO VUČIĆ! Ministar Vulin o predstojećim razgovorima u Vašingtonu!

Politika

VELIKI NAS NIŠTA NISU PITALI, A ONDA SE POJAVIO VUČIĆ! Ministar Vulin o predstojećim razgovorima u Vašingtonu!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da će predstojeći sastanak u Vašingtonu biti težak, kao i svaki razgovor Beograda sa prištinskom stranom u kojima posreduju velike sile

Ekonomske teme, najavljene su kao tema razgovora, ali se spekuliše da će se nametnuti i neka druga pitanja. Vulin za TV Pink kaže da "velike sile uvek imaju svoju agendu".

Napominje da je bio svedok razgovora u Briselu 2012. godine kada delegaciju iz Beograda nisu pitali ništa jer su, kako je rekao, prethodnici sve završili.

TREĆA RUNDA EKSPERTSKIH RAZGOVORA BEOGRADA I PRIŠTINE! Marko Đurić se sastao sa Miroslavom Lajčakom u Briselu


- Donosili su nam samo papire da realizujemo dogovoreno - uspostavimo administrativnu liniju, lične karte, da se diplome priznaju... Onda je Aleksandar Vučić preuzeo istorijsku odgovornost na sebe i onda su počeli da nas pitaju - rekao je Vulin.

Foto: www.mod.gov.rs

Aleksandar Vulin


Dodaje da Vučića deo opozicije osam godina proglašava izdajnikom, da je potpisao, obećao, izdao KiM.

- Zanimljivo je da se oni raduju tome. Nikada nisu rekli ''naša delegacija'', ''zastupa našu zemlju''. Njima je samo važno kako da Vučiću urade nešto loše. Za osam godina mogao je da prizna šta god je hteo. Nije mu palo na pamet da uradi nešto što bi naškodilo srpskom narodu - naveo je Vulin.

NISMO SVESNI NAŠE TEŠKE POLITIČKE SITUACIJE, BORIMO SE U NEMOGUĆIM USLOVIMA! Vučić: Da li stvarno mislite da se ne plati CENA ZA ONE KOJI SU POTPISIVALI AKTE?!

Predsednik je, ističe, uvek govorio istinu i nastavljao da se bori, a to nije bilo lako.

Za spomenik Stefanu Nemanji koji se podiže na Savskom trgu kaže da je spomenik srpskoj državnosti i da ova generacija zna odakle je počela.

- Suštinski problem je ovo što radi Vučić, što okuplja Srbe bez obzira gde žive. Beograd postaje ono što treba da bude- prestono mesto svih Srba - zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO:

BEBA GENIJALAC! Pokušala je da siđe s kreveta, a kada je shvatila da ne ide, uradila je pravu stvar!

Mamma Mia... Ponekad, u letnje popodne, Beograd zvuči baš kao ABBA


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija