• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

28.08.2020

15:43

MILU PROTIVKANDIDAT VASILIJE OSTROŠKI! Matija Bećković apelovao na građane da izađu na glasanje - ULOG JE VEĆI NEGO IKADA!

Politika

MILU PROTIVKANDIDAT VASILIJE OSTROŠKI! Matija Bećković apelovao na građane da izađu na glasanje - ULOG JE VEĆI NEGO IKADA!

Podeli vest

Srpski akademik apelovao je na građane da izađu na izbore

Pesnik Matija Bećković pozvao je danas građane Crne Gore da u nedelju izađu na parlamentarne izbore, jer je, kako je poručio u izjavi za medije, ulog nikada veći – časna sudbina i budućnost Crne Gore.

MILO SE KUNE U ROME! Opozicija upozorava: Vlast kupuje lične karte i dovodi glasače iz inostranstva u Crnu Goru!

MILO KAO HITLER I STALJIN! Nakon skandalozne odluke da mu zabrane ulazak u Crnu Goru, oglasio se Vlado Georgiev! (VIDEO)

Poruku Matije Bećkovića prenosimo u celosti:

- Reč je o izborima kakvih nije bilo, ne samo u istoriji Crne Gore. Na ovim izborima protivkandidat gospodinu Đukanoviću i njegovoj vladajućoj partiji ovoga puta je Sveti Vasilije Ostroški, a s njim i Sveti Petar Cetinjski i Sveti Arsenije Ždrebaonički i Sveti Stefan Piperski. A sa njima Sveti Sava i hiljade oltara Srpske pravosloavne crkve. Zato, ko god čuje srce u prsima, valja da izađe na ove izbore. Ulog je veći nego ikad. U pitanju je obraz, čast, ponos, istina, savest, sudbina i budućnost Crne Gore. Glasačkim listićima odbranimo svetinje i svetinju Crne Gore - poručio je Bećković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Kako je lepo da se apeluje, da se komanduje a tek da se vodi bitka u Crnoj gori iz Srbije.

Biljana

pre 3 godine

Ne vodi se bitka, vec vam se djedovi u grobovima prevrcu Rajko iz Beograda verovatno.

KIKI

pre 3 godine

E MOJ MATIJA , TVOJE SELJAČKE FORE SU NEKAD PROLAZILE , AL SAD UZ INTERNET MOŽEŠ SAMO MALO KAPU NAKRIVIT NA SKADARLIJI . NE JEBE VIŠE NIKO TVOJE SRBOVANJE .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija