• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2020

13:41

JOVANOV: Od pojave Dragana Đilasa nije se desila ovakva perverzija na srpskoj političkoj sceni

Politika

JOVANOV: Od pojave Dragana Đilasa nije se desila ovakva perverzija na srpskoj političkoj sceni

Podeli vest

Koliko juče je Dragan Đilas obezbedio sebi četiri strane u jednom nedeljniku na kojima je bombastično najavljivao da se mora obračunati sa "udbašima" u opozicionim redovima, misleći, pritom, na one koji su snimali razgovore Nikole Jovanovića, rekao je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov

 

- Danas, međutim, vidimo da je najveći "udbaš" Dragan Đilas lično, koji ne preza od toga da snima čak i razgovore sopstvene supruge, i zatim ih emituje javnosti! Ovakva se perverzija, do pojave Dragana Đilasa, nikada nije desila na srpskoj političkoj sceni! - rekao je Jovanov.

Prema njegovim rečima, čovek treba da bude ozbiljno poremećen da bi mu uopšte palo na pamet ovako nešto, a koliko lud treba biti da se tako suluda ideja sprovede u delo, samo Đilas zna...

- Ovo je, najzad, još jedan dokaz kakvi su se likovi okupili oko Đilasa, Jeremića i ostalih. Snimaju tajno jedni druge, snimaju sopstvene supruge i sve to posle javno objavljuju... Zato nije ni čudo što narod sa ovakvim likovima ne želi da ima ništa i što im nikada neće ukazati svoje poverenje - poručio je Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
makiso

pre 3 godine

Djilas je oduvek vodio prljavu politiku bede...

Rade

pre 3 godine

Dragan djilas vodi perverznu politiku, koja ne vodi nikuda osim u propast...

Bojansu

pre 3 godine

Narod je ocenio Dragana Djilasa. Iz dana u dan tone sve dublje. Uskoro ce narod videti sve njegove kriminalne afere. Sramota!

Bojan

pre 3 godine

Covek vise ne zna ni sta prica ni sta radi. Izgubio se u kompasu.

Veliša

pre 3 godine

Dragan Đilas više nije svestan šta radi, oni je dosadio svima. Zaista je pokazao kakav je.

Marko

pre 3 godine

Dragan Djilas je besan sto mu je izmakao glavni plen (Beograd), doktorirao je na pljacki gradjana i javnih dobara. Tajkun na privremenom radu u poltici, zaduzio je grad za 1,2 milijarde evra, politicki prevarant bez ideologije i programa koji gleda samo kako da se obogati na racun gradjana

Rada

pre 3 godine

Đilas je poremećen...mislim da bi na testu ličnosti pokazao ozbiljnu psihopatsku crtu.

Tanja

pre 3 godine

Od Djilasa se nista drugo i nije moglo ocekivati.

Marko 1

pre 3 godine

Ludima koji uporno rade na stetu i urusavanju sostvene drzave treba oduzeti drrzavklanstvo.! Zasto da ih trpimo medju nama?

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija