• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2020

17:12

DRAŠKOVIĆ ĆUTI SAMO KADA MISLI DA NEMA KO DA PLATI ZA NJEGOVE NAPADE NA SRBIJU! Vulin raskrinkao lidera SPO!

Politika

DRAŠKOVIĆ ĆUTI SAMO KADA MISLI DA NEMA KO DA PLATI ZA NJEGOVE NAPADE NA SRBIJU! Vulin raskrinkao lidera SPO!

Podeli vest

- Vuk Drašković ćuti samo kada misli da nema ko da plati za njegove napade na Srbiju. Od 9. marta do danas nije propustio ni jednu priliku da u najtežim trenucima za Srbiju ne bude protiv Srbije i da kaže ili uradi ono što bi neprijatelji Srbije voleli da čuju i vide - rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Vuka Draškovića da je rizično i neutemeljeno reći da je Srbija demokratska zemlja sve dok je "u okovima nerasformiranih Miloševićevih službi bezbednosti" i dok se ne otvore dosijei o zločinima njegovog režima

- Biti deo vlasti, a reći da je Srbija nedemokratska država je licemerno koliko i da decenijama drži jedno od najplaćenijih mesta u Srbiji u rukovodstvu NIS-a, a preporučuje se EU samo napadima na Rusiju. Da ima časti kao što nema uverenja, Drašković bi sam izašao iz vladajuće većine i NIS-a, pa neka se bori za demokratsku Srbiju koja će priznati Kosovo. Na nekim sledećim izborima Vučić će sigurno skratiti listu koalicionih partnera, ali ne vidim zašto bi trebao toliko da čeka. Vreme je da se Drašković vrati tamo gde mu je oduvek bilo mesto, u duboku opoziciju - poručio je predsednik PS-a Aleksandar Vulin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VOJIN

pre 3 godine

јада јадна била и остала 1!

Dragan Dubonjac

pre 3 godine

Ovo je onaj sto je PRODAO i Milosevica i Generala Mladica Haagu , trebalo bi mu suditi za veleizdaju !

Vjekoslav

pre 3 godine

SPO i Vuku nije mesto ni u opoziciji po pitanju arhive i službi bezbednosti, Slobodana, jer i opozicija isto misli o tom pitanju i stav SPO je poznat po ovom pitanju od prvog dana. Vuku nije mesto u opoziciji ni po pitanju monarhije i NATO jer i po ovim pitanjima opozicija isto misli kao pozicija. Šta Vuk misli po ovim pitanjima to znaju i vrapci na grani a to što iskaže svoje misli rečima ne menja stvar i ne čini ga Judom. Znači Vuku i SPO-u nije mesto ni u opoziciji po ovim pitanjima jedino ako neki misle da je na nebu kako su neki drugi i planirali. Za Srbiju je dobro da otvori arhivu i reši pitanje službi bezbednosti a ne za nekoga strane.

Veki

pre 3 godine

Treba ga deportovsti u Hercegovinu odakle je i dosao. Zabraniti strancima da upravljaju Srbijom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija