• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2020

18:37

TADIĆ, JANKOVIĆ I OSTATAK PROPALE POLITIČKE PROŠLOSTI OKURAŽE SE SAMO U TEŠKIM TRENUCIMA ZA SRBIJU! Kuburović prozrela zle namere kvazi opozicije!

Politika

TADIĆ, JANKOVIĆ I OSTATAK PROPALE POLITIČKE PROŠLOSTI OKURAŽE SE SAMO U TEŠKIM TRENUCIMA ZA SRBIJU! Kuburović prozrela zle namere kvazi opozicije!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Nela Kuburović smatra da se “propala politicka prošlost” Srbije, oslikana u Borisu Tadiću, Saši Jankovicu i ostalim njihovim sledbenicima, okuraži i dobije vetar u leđa baš u trenutku kad predsednika drzave očekuju jedni od najtežih razgovora za opstanak Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji

- Pokušaji da se pregovaračka strana Beograda oslabi u trenucima kada je potrebno najveće jedinstvo, dolaze upravo od onih koji su položaj Srbije i srpsku državu toliko oslabili i upropastili za vreme svoje vlasti, a srpski narod na KiM ostavili na milost i nemilost ovekovečenim ratnim zločincima, znajući da im je to bila jedina politička strategija koju su imali u cilju dodvoravanja stranim silama kako ne bi izgubili funkcionerske fotelje - navela je Kuburović u pisanoj izjavi.

Reagujući na jučerašnje izjave Borisa Tadića u vezi sa KIM, Kuburović je istakla da država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić imaju samo jedan cilj, a to je ocuvanje nacionalnih interesa i obezbeđivanje mira i stabilnosti na teritoriji cele Srbije.

Taj put, kako ukazala, nije lak i predsednika očekuju teški pregovori.

- Ali ako Tadić, Jeremić, Janković i njima slični misle da će njihove zle i podrivačke izjave da spreče da se Srbija bori i izbori za svoje interese i svoj narod, jako su se prevarili - navela je Kuburović.

Građani Srbije, kako je dodala, dobro vide ko se za njih bori i ko je povratio ugled naše zemlje, i ko se zarad njih lično sastaje sa najvecim svetskim liderima današnjice.

To je, napomenula je Kuburović, nešto o čemu su bivši predsednik i njegovi sledbenici po licnom interesu mogli za vreme svoje vlasti samo da sanjaju i gledaju na TV-u.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija