• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2020

14:27

SRBIJA NIJE ZAROBLJENA ZEMLJA, VOLJA GRAĐANA JE SNAŽNIJA OD VOLJE GRUPICE ANTISRPSKIH LOBISTA! Đurić: Tirada laži fon Kramon o Srbiji kao neslobodnom društvu

Politika

SRBIJA NIJE ZAROBLJENA ZEMLJA, VOLJA GRAĐANA JE SNAŽNIJA OD VOLJE GRUPICE ANTISRPSKIH LOBISTA! Đurić: Tirada laži fon Kramon o Srbiji kao neslobodnom društvu

Podeli vest

Tirada laži izvestioca EP za Kosovo Viole fon Kramon o Srbiji kao neslobodnom društvu, svedoči o duboko ukorenjenoj pristrasnosti i neprikrivenoj netrpeljivosti "kosovarske" lobistkinje i prema srpskoj državi i prema njenom rukovodstvu, saopštio je danas potpredsednika SNS Marko Ðurić


On ističe da je vreme kada se Srbija neargumentovano mogla blatiti floskulama iz 90-ih godina prošlog veka odavno prošlo, ali očigledno izvori finansiranja onih kojima je u interesu da se takva kampanja i dalje vodi nisu presušili.


"Glas Viole fon Kramon nije glas nemačke politike, jer Srbija danas sa to zemljom ima najbolje odnose u poslednjih nekoliko decenija, a saradnja predsednika (Aleksandra) Vučića i kancelarke (Angele) Merkel može se opisati kao veoma korektna", naveo je Ðurić u saopštenju.

Glas Viole fon Kramon, kao kaže, nije ni glas EU, koja u Srbiji vidi pouzdanog partnera, zemlju sa stabilnom ekonomijom i garanta mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

"U čije ime i u čijem interesu onda nastupa Viola fon Kramon? U ime onih koje svakodnevno hvali kao oazu i rasadnik demokratije, dakle u ime Prištine, i začuđujuće je da takvo otvoreno lobiranje biva tolerisano u jednoj instituciji kakva je Evropski parlament", naglasio je funkcioner SNS.

Ðurić ističe da Srbija nije zarobljena zemlja, ona je samo zemlja u kojoj je volja građana snažnija od volje grupice antisrpskih lobista, dakle uspešna demokratija i samostalna zemlja, i takva će ostati.

"A kada je reč o zarobljenim medijima, ona valjda misli na one medije u kojima se njeni neargumentovani napadi na Srbiju svakodnevno objavljuju, a svaki uspeh Srbije dočekuje na nož. Biće ipak da smo mi ti koji gospođu Violu fon Kramon možemo da poučimo demokratiji i demokratskim vrednostima, a ne obrnuto", zaključio je Ðurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija