• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2020

14:56

BOŠKO SA RADOŠĆU IGRA ULOGU ĐILASOVOG "BUZDOVANA"! Jovanov: Obradović nije u stanju da razume državnu politiku!

Politika

BOŠKO SA RADOŠĆU IGRA ULOGU ĐILASOVOG "BUZDOVANA"! Jovanov: Obradović nije u stanju da razume državnu politiku!

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS kaže da je deplasirano da predsedniku Aleksandru Vučiću lekcije o tome kako se čuva država drži lider Dveri Boško Obradović, koji, tvrdi Jovanov, ne može da razume šta znači kada neko ima podršku naroda, kakvu Obradović nikada nije imao, niti će je imati


"Deplasirano je da Vučiću lekcije o tome kako se čuva država drži čovek koji nije bio u stanju da sačuva ni sopstvenu stranku, koji je sa uživanjem igrao ulogu Ðilasovog ''buzdovana'' što verno služi rashodovanoj žutoj kamarili, koja se odricala i Kosova i Srpske i Srba i koja je nanela nenadoknadivu štetu i Srbiji i srpskom narodu", naveo je Jovanov u saopštenju koje je dostavila Informativna služba SNS.


Obradović, dodaje Jovanov, nije u stanju da razume državnu politiku, niti je u stanju da o njoj da bilo kakav sud.

"On čak nije u stanju da prepriča ono što je pročitao na opskurnim portalima svog gazde Ðilasa. I možda Obradović može formalno da se izmesti iz koalicije sa Ðilasom i ostalim predstavnicima rashodovane žute kamarile, ali je jasno da mu je uloga ''buzdovana'' i dalje namenjena i da je on i dalje sa radošću igra", zaključuju Jovanov.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojansu

pre 3 godine

Za Boska je najvaznije da razume Djilasovu propalu poliku. Drzavna politika je za ozbiljne i postene politicare.

BozaB

pre 3 godine

Nije Bosko dorastao tom izazovu, njegov nivo su Ljotic i nasilje.

Ivana

pre 3 godine

Za Boška Obradovića je najvažnije da razume Djilasovu propalu politku.Potpuno je deplasirano da Aleksandru Vučić lekcije o tome kako se čuva država drži čovek koji nije bio u stanju da sačuva ni sopstvenu stranku.

Verica

pre 3 godine

Bosko Obradovic zaista nije u stanju da razume drzavnu politiku a jos manje je u stanju da istu sprovede.

Tara

pre 3 godine

Bosko nije nikakav politicar niti moze da se bavi Srbijom, ne zaboravimo koliko je urusavao drzavnu imovinu i pravio haos u skupstini.

Jana

pre 3 godine

Obradovic i njemu slicni nikada nisu, i nikada nece imati podrsku naroda, jer narod u ovoj zemlji ne podrzava lopove i tajkune! Grozno je da neko kao sto je Obradovic spominje predsednika Vucica, jer Obradovic nije ni sopst.stranku sacuvao a kamoli drzavu

Marko

pre 3 godine

Koliko Obradoviceva rec na K i M znaci, svedoci i cinjenica da ne bi ni lupom mogao da pronadje vise od sacice ljudi koji su spremni da podrze suludu politiku i dela srpske opozicije okupljene oko Dragana Djilasa.

Marko

pre 3 godine

Obradović ne da glumi buzdovana, on to jeste. Zato se čini da dobro glumi, jer je prirodan.

Dragan

pre 3 godine

Vala baš je pravi buzdovan ovaj Boško a ne vidi da svakim danom sve više ispada smešan svojim nastupima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija