• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

11:07

ČVRST DRŽAVNIČKI STAV SAČUVAO SRBIJU! Irena Vujović o Vučićevoj diplomatskoj pobedi

Politika

ČVRST DRŽAVNIČKI STAV SAČUVAO SRBIJU! Irena Vujović o Vučićevoj diplomatskoj pobedi

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović je izjavila da je potpisivanje ekonomskog sporazuma u Vašingtonu veliki uspeh delegacije Srbije koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić

Rezultat mudre i odgovorne politike Aleksandra Vučića, koji se uprkos brojnim pritiscima izborio za interese Srbije i srpskog naroda, je sveobuhvatan plan normalizacije ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

Čvrstim državničkim stavom u vezi sa nepriznavanjem Kosova, Vučić je uspeo da zaštiti državne i nacionalne interese, a istovremeno je postignut važan sporazum koji će značiti ekonomsku budućnost Srbije i regiona i projekte od velikog značaja za građane. 

To je dokaz da Srbija više nije politički na kolenima, kao što je bila u vreme onih koji bi danas da nekom drže lekcije, već uživa međunarodni ugled, što je zasluga našeg predsednika - rekla je Vujović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 3 godine

Pokazali smo i dokazali kako se stite interesi Srbije..sporazum je pokazatelj da se vodilo racuna i o nasim strateskim interesima..

Lala iz Banata

pre 3 godine

Шта му је требало да се замера Арапима...?

Rada

pre 3 godine

Zahvaljujući politici predsednika, Srbija je danas tu gde jeste...

KIKI

pre 3 godine

Ovo je velikiuspeh za sve nas i bez predsednika Vucica nista ne bi uspelo.

Filip

pre 3 godine

Potpisivanje ovog sporazuma je veliki uspeh za Srbiju.

Mila

pre 3 godine

Srbija je ovim sporazumom dobila dosta, ovo je prvi korak ali izuzetno vazan. Garant ovog sporazuma je Amerika i predsednik Tramp.

BozaB

pre 3 godine

Pravi covek na pravom mestu sacuvao je nase interese.

Bojan

pre 3 godine

Postignut je kompromis, odlican ekonomski paket i mogucnost da se dalje pregovara oko teskih tema. Ekonomski sporazum je u interesu i Srbije i drugih zemalja u regionu.

Gaga

pre 3 godine

Sad ce svet jos vise da nas mrzi jer naseg predsednika nema nigde! Svaka mu cast!

Spasko Imanjic

pre 3 godine

ovo je vec americko - jevrejski medijski monopol i inzenjering u Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija