• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

10:19

DUŠAN PETROVIĆ I NEBOJŠA ZELENOVIĆ NE ODUSTAJU OD MANIPULACIJE GLASOVIMA! Pajić: GIK ŠABAC NASTAVLJA DA KRŠI ZAKON!

Politika

DUŠAN PETROVIĆ I NEBOJŠA ZELENOVIĆ NE ODUSTAJU OD MANIPULACIJE GLASOVIMA! Pajić: GIK ŠABAC NASTAVLJA DA KRŠI ZAKON!

Podeli vest

Gradska izborna komisija Šabac nastavlja da krši zakon, jer nije proglasila preliminarne rezultate izbora u roku od 24 sata od zatvaranja biračkih mesta, ocenio je budući gradonačelnik Šapca i poverenik Srpske napredne stranke dr Aleksandar Pajić.

On je naglasio da Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ne odustaju od manipulacije glasovima i prekrajanja izborne volje naroda, o čemu svedoči njihov plan da opet ponište izbore. Njima bi najviše odgovaralo da poništavaju izbore još naredne četiri godine, kako bi još jedan mandat ostali na vlasti, uprkos volji naroda, kaže Pajić. On upozorava da su Zelenović i Petrović najveću krađu izbora pokušali da izvedu u Ševaricama, gde su pokušali da premeste glasački materijal iz automobila koji ga je vozio u komisiju, u privatni automobil. 

(VIDEO) SKANDAL! POGLEDAJTE KAKO JE ZELENOVIĆ POKUŠAO DA UKRADE DŽAK SA IZBORNIM MATERIJALOM!

Srpski naprednjaci su ih u tome osujetili i pozvali policiju, rekao je Pajić ističući da su morali da prate automobil sa glasačkim listićima, jer po Zelenovićevom uputstvu nisu imali pristup izbornom materijalu. To uputstvo, koje su doneli uoči izbora je poseban skandal, jer Srpska napredna stranka, iako najjača stranka u skupštini nije imala ni jednog predsednika ni zamenika biračkog odbora, nijednog člana u komisiji zaduženog za glasanje van biračkih mesta, niti su članovi biračkih odbora iz  Srpske napredne stranke smeli da priđu glasačkim listićima, što je presedan u istoriji srpskog višestranačkog sistema, rekao je Pajić. 

Zelenoviću ni to nije bilo dovoljno, pa je u Ševaricama pokušao da manipuliše glasovima, između ostalog, jer od tog broja glasova zavisi i mandat jedne manjinske stranke. Ništa im nije pomoglo da ostvare bolji rezultat. Naprotiv, narod je u još većem broju glasao za listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ i time potvrdio ono što je rekao još 21. juna, a to je da upravljanje gradom želi da poveri Srpskoj naprednoj stranci. 

Pobedili smo i u to nema sumnje, a posle ponovljenih izbora, još smo povećali razliku u glasovima u korist Srpske napredne stranke. Zahvalni smo Šapčanima na ukazanom poverenju, koje ćemo opravdati u mandatu koji sledi, zaključio je Pajić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
anastasija

pre 3 godine

Зеленовићу, признај да си изгубио и изађи из приче целе, доста је народу тебе и твојих насилника. Показали су на изборима шта и кога желе, а то видиш и сам, ниси ти!

Poslednji mohikanac

pre 3 godine

Moze Zelenovic i 100 puta da ponavlja izbore, narod ce opet reci svoje, jer je tom istom narodu dosta despotije i bahatosti poslednjeg dosovskog diktatora.

Nenad

pre 3 godine

Pa bilo je za očekivati ovako nešto od Zelenovića i kompanije. Od njih čovek ništa pošteno i ne može očekivati, zato su i izgubili izbore!

Ivana

pre 3 godine

Dušan Petrović i njegov sluga Nebojša Zelenović nisu u stanju podnesu poraz najbolje da vladaju do kraja života srmota koji cirkuz prave ako ponište i ove izbore narod nebi trebao da izlazi više već da bojkotuju pa dokle više da se izruguju volji naroda.

Filip

pre 3 godine

Zelenović pokušava sa na sve načine ostane u fotelji, ali mu to neće poći za rukom.

Joka

pre 3 godine

Sta god da ova dvojica provides pokusavaju, nece moci da idu protiv izborne volje gradjana

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija