• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2020

11:52

PUTINOV PORTPAROL PORUČIO: Niko da ne sumnja u našu privrženost i duboko poštovanje prema rukovodstvu Srbije i srpskom narodu!

Politika

PUTINOV PORTPAROL PORUČIO: Niko da ne sumnja u našu privrženost i duboko poštovanje prema rukovodstvu Srbije i srpskom narodu!

Podeli vest

Moskva očekuje da niko ne sumnja u poštovanje Rusije prema Srbiji i njenom rukovodstvu, rekao je Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina novinarima u ponedeljak komentarišući izjave zvaničnog predstavnika Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove u vezi sa posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sjedinjenim Državama

 

- Možda je zaista došlo do nesporazuma u ​​vezi sa nekom od formulacija. Znam da se moja koleginica izvinila, pa polazimo od pretpostavke da niko neće sumnjati u svoju posvećenost i duboko poštovanje prema Srbiji u celini i prema srpskom rukovodstvu posebno - rekao je Peskov.

Peskov smatra da se etički kodeksi ponašanja diplomata na društvenim mrežama ne mogu precizirati, ali je potrebno obratiti pažnju na ispravnost formulacije.

- Svi ovi kodeksi teško mogu da se napišu, naravno, potrebno je vrlo pažljivo obratiti pažnju na ispravnost svih formulacija kako ne bi bilo nesporazuma - rekao je Peskov odgovarajući na pitanje da li Kremlj smatra da je neophodno utvrditi bilo koji etički okvir za delovanje diplomata na društvenim mrežama.

SKANDAL! UKRADENA SPOMEN-PLOČA BATI ŽIVOJINOVIĆU!

DIVLJA TARA SRBIMA ZAMENILA MORE: Hiljade ljudi tokom sezone bilo na raftingu u Bosni i Hercegovini


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija