• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

18:05

(FOTO) OVAKO JE VUČIĆ NADMUDRIO HOTIJA! Albanski istoričar: Ja sam ZAPANJEN!

Politika

(FOTO) OVAKO JE VUČIĆ NADMUDRIO HOTIJA! Albanski istoričar: Ja sam ZAPANJEN!

Podeli vest

Albanski istoričar Kedrim Fazliu objasnio je danas na Tviteru do detalja kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nadmudrio prmijera tzv. Kosova Avdulaha Hotija

Vučić i Hoti su se sastali danas u Briselu u okviru dijaloga Beograda i Prištine o normalizaciji odnosa pod otkriljem EU.

Albanski istoričar je do detalja objasnio kako je Vučić nadmudrio Hotija.

Foto: Printscreen

- Pročitao sam obe verzije sporazuma, i prvu i originalnu. Da budem iskren ja sam zapanjen kako je delegacija Prištine pristala na tolike promene - napisao je on, a onda je detaljno po tačkama objasnio kako je došlo do nadmudrivanja. 

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 3 godine

Hoti je još zelen političar koji se tek uči. Aleksandar Vučić je sa našim pregovaračkim timom u Vašington otišao potpuno spreman. Dok Hoti to nije učunio, i savim je normalno da je doživeo poraz.

Filip

pre 3 godine

Srbija je ostvarila ogromnu pobedu u dijalogu sa Prištinom.

Perica Savic

pre 3 godine

Vucic je ozbiljan politicar za ove Kosovske podguzne muve.

Marko

pre 3 godine

Kosovo i Metohija je uvek bilo jeste i bice sastavni deo Srbije, priznanje nikada nije opcija, verujem da ce dijalog ici samo u jednom pravcu, u korist jedne drzave, drzave Srbije.

Marko

pre 3 godine

Kad ovo pogledamo jasno vidimo koliko se naša delegacija borila i koliko možemo da se ponosimo uspehom koji je psotignut. Ciljevi su ostvareni, a pritom nismo dozvolili da na bilo koji način se ispune ciljevi suprotne strane.

Marko

pre 3 godine

Sada da vidim kako ce u Pristini protivnici sporazuma da pljunu u lice Trampu i odbiju da ga sprovode.

Dobrivoje

pre 3 godine

Čim se vi toliko upinjete da objasnite kako je Vučić sve nadmudrio osećam da su ga okrenuli da nije ni osetio da je žedan

Rajko

pre 3 godine

Hvala vama sto ste nam prikazali kompletan tekst i to u originalu na šiptarskom

Perica

pre 3 godine

Sve je u redu samo precedite to što piše na Tviteru jer ništa ne verujem dok ne pročitam na srpskom

Milan Vrbas

pre 3 godine

Ovi tvitovi su, ujedno, rukavica u lice svima onima u Srbiji koji navijaju za takozvanu državu Kosovo. Petokolonaši i drugosrbijanci šize zbog sporazuma.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija