• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2020

10:12

PETROVIĆ I ZELENOVIĆ IZGUBILI POSLEDNJE UPORIŠTE U ŠAPCU! I koalicioni partneri im OKRENULI LEĐA!

Politika

PETROVIĆ I ZELENOVIĆ IZGUBILI POSLEDNJE UPORIŠTE U ŠAPCU! I koalicioni partneri im OKRENULI LEĐA!

Podeli vest

Nebojša Zelenović i Dušan Petrović izgubili su i poslednje uporište u Šapcu - posle građana koji su im već dva puta na biralištima jasno poručili da ih ne žele na vlasti, leđa su im okrenuli i dojučerašnji koalicioni partneri

Naime, juče poslepodne održana je sednica Gradske izborne komisije na kojoj su odbijeni svi Zelenovićevi prigovori o nepravilnostima na biračkim mestima tokom glasanja 5. septembra. 

Iako je do nedavno imao apsolutnu većinu u GIK, sada su njegovi koalicioni partneri iz stranke Zapadna Srbija odbili da glasaju za njegove prigovore i prvi put su glasali isto kao predstavnici Srpske napredne stranke - da se prigovori odbace. 

Tako je na sednici GIK koji broji 20 članova za usvajanje prigovora glasalo 10 Zelenovićevih članova, dok je protiv bilo 6 članova iz SNS i 4 iz Zapadne Srbije, što mu nije obezbedilo potrebnu većinu za novo obaranje izbora.

Očigledno je i Zelenovićevim saradnicima jasno da se nedvosmislena izborna volja građana Šapca mora poštovati, te su rešili da napuste brod koji tone. 

Da li je ovo i definitivni kraj dvodecenijske vladavine Nebojše Zelenovića u Šapcu pokazaće se narednih dana, jer ima 24 sata da na rešenje GiK uloži žalbu Upravnom sudu.

KAKO SU PROTEKLI PONOVLJENI IZBORI U ŠAPCU, POGLEDAJTE OVDE.

BONUS VIDEO:

I SPOSOBNA I LEPA I ZGODNA! Sve starlete odmah kod nje na obuku! OVAJ SNIMAK JE TOTALNI HIT

GOLA SLOBODA S MUŠKARCEM U KREVETU! Ovo je ćista provokacija, Mičalovićka nemoj to da nam radiš!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija