• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.09.2020

15:27

OVO JE STVARNO BOLESNO! Malović zgrožena Koraksovom karikaturom: KAD SI U STANJU OVAKO NEŠTO DA POMISLIŠ, JASNO JE DA TI JE POTREBNA POMOĆ PSIHIJATRA!

Politika

OVO JE STVARNO BOLESNO! Malović zgrožena Koraksovom karikaturom: KAD SI U STANJU OVAKO NEŠTO DA POMISLIŠ, JASNO JE DA TI JE POTREBNA POMOĆ PSIHIJATRA!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Vladanka Malović reagovala je na Instagramu na monstruoznu karikaturu Predraga Koraksića Koraksa objavljenu u tabloidu Danas


- Kada si u stanju da ovako nešto pomisliš jasno je da ti je neophodna stručna, psihijatrijska, pomoć. Kada to i slikovito predstaviš jasno je da ti nenormalna mržnja prema Vučiću izjeda mozak polako, ali sigurno, i da si rob velikog zla. Kada ovakve gadosti redovno objavljuješ onda sam sebi svakodnevno daješ vrednost Đilasovog iskorišćenog toalet papira. #Koraks #Danas - napisala je Vladanka Malović.

Foto: printscreen instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TM

pre 3 godine

Koraksov bolesni crtez nije kreativnost. Provokacija koja je za osudu.

Marko

pre 3 godine

Ovakva karikatura moze biti kreacija jedino umno obolelog coveka. Smatram da autor karikature daje sebi mnogo za pravo ovakvim morbidnim karikaturama.

Zeljko

pre 3 godine

Tezak bolesnik. Sramota, dok predsednik danonocno radi, neki dokoni ljudi se sluze objavljivanjem svakakvih gadosti!

nikanor

pre 3 godine

Ne zaboravite da je Koraksić Hrvat! Jasno je da je on patološki tip i veoma opasan po okolinu.(Koraksić). Taj bi da može, već danas klao srpsku decu.

Diwall

pre 3 godine

Ljudska zloba i ljubomora,ko zna do čega će još da dovede!

Željko

pre 3 godine

Opozicija je toliko isfrustrirana što ne može da se vrati na vlast i opet dere kožu narodu s leđa, da joj se sasvim pomračio um.

Lidija

pre 3 godine

Srbija je zemlja koja se zalaže za mir i stabilnost. Ovakve karikature su u suprotnosti sa svime čemu naša zemlja stremi.

Ljubisava

pre 3 godine

U pravnoj zemlji, kakva je Srbija, ovako nešto je nedopustivo. Kalja ugled naše zemlje i treba biti sankcionisano.

Tijanan

pre 3 godine

Umece Koraksa je za zaljenje. Neka nadlezni organi reaguju na te crteze koji su direktna pretnja Predsedniku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija