• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2020

14:34

GLAVNA GLUMICA DRAGANA ÐILASA PONOVO IZNOSI LAŽI! Popović Ivković: Kreatori lažnih afera su ovo jedva dočekali, CILJ JE DA SE OBESMISLI RAD POLICIJE

Politika

GLAVNA GLUMICA DRAGANA ÐILASA PONOVO IZNOSI LAŽI! Popović Ivković: Kreatori lažnih afera su ovo jedva dočekali, CILJ JE DA SE OBESMISLI RAD POLICIJE

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić došla je danas ispred MUP-a povodom nedavnog slučaja prebijanja u Novom Sadu sa namerom da ponizi policijske službenike i obesmisli rad policije, izjavila je državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković i pokazala novinarima službene beleške, koje osporavaju tvrdnje koje je ranije iznela Tepić


Popović Ivković je na vanednoj konferencija za medije istakla da "glavna glumica Dragana Ðlasa ponovo iznosi laži", kao i da se ceo slučaj politizuje i kreira nova lažna afera.


"To ne želimo da dozvolimo, o svemu postoje službene beleške", rekla je državna sekretarka i pokazala policijske beleške, kojima je objasnila hronologiju događaja, u kojem je Ivan Kontić u Novom Sadu zverski pretukao 28-godišnjeg mladića.

SVI KOJI IMAJU VEZE SA ĐILASOM, UPLETENI SU U POSLOVE SA DROGOM! Popović Ivković: U Srbiji kakvu on želi normalno bi bilo da se političari BRINU O NARKO-DILERIMA

Ivaković Popović je rekla da se nasilje dogodilo 24. avgusta, pola sata posle ponoći i da je nakon toga pretučeni mladić otišao kući, a da se u KC Vojvodine javio u prepodnevnim satima, kada je i policija obaveštena od strane KC Vojvodine.

"Policija je odmah reagovala i obišla pretučenog mladića, ali on tada nije dao informacije o događaju i napadačima", rekla je Popović Ivković i dodala da je policija obavestila nadležno tužilaštvo i da je počela istraga.

Foto: Tanjug

Ona je pokazala i belešku od 27. avgusta, koja pokazuje da je policijski službenik telefonski razgovarao sa žrtvom i pozvao ga da dođe u policiju da da izjavu, što mladić ni tada nije prihvatio, kao i da se on pojavio u policiji tek 2. septembra, u pratnji advokata.

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Obradović ponajmanje ima pravo da govori protiv kriminala i korupcije!

"To su scene nasilja koje se ne tolerišu. Kreatori lažnih afera su ovo jedva dočekali. Odgledala sam prefomrans glavne glumice Dragana Ðilasa na jednoj televiziji i iznenađena sam lažima koje su iznete", rekla je Popović Ivković.

Napominje da to sve iznosi Tepićka, kako je rekla, čiji najbolji prijatelj uzgaja narkotike i koja je optužila državu da se na državnom imanju u Moroviću uzgaja marihuana i da se nikada nije izvinila za to.

Foto: Tanjug

Upitana da li imaju informacije o napadaču, kaže da policija radi na slučaju, kao i da sada ne može da pruži više informacija.

Takođe, dodaje da je lažna tvrdnja Marinike Tepić da policija nema originalni snimak.

MARINIKA LAŽIMA POKUŠAVA DA PRIKRIJE OGROMNO I NEPRISTOJNO BOGATSTVO DRAGANA ĐILASA! Popović Ivković: Cilj je UNIŠTITI KONKURENCIJU!

"CIlj je da se obesmisli rad policije i da se uruši kredibilitet policije. To je cilj spinovanja ovog događaa", istakla je državna sekretarka.

Takođe, dodaje da je Sektor unutrašnje kontrole MUP-a uključen i da će biti ispitano da li je došlo do neke greške ili nije postupano u skladu sa zakonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 3 godine

S obzirom da je Djilasova desna ruka, ne cudi me Marinikino iznosenje neistina. Samo smatram da je dosta bilo mesati Vucicevu porodicu u sve sto je apsolutna neistina.

BozaB

pre 3 godine

Sramni su napadi na ljude koji daju sve od sebe da bi svi mi bili bezbedni svakoga dana.

Dekisu

pre 3 godine

Djilas ima dva aduta, ili pusta Marinku Tepic ili Dejana Bulatovica. Ne znas ko vise laze, drami i glumi zrtvu. Srecom, narod ih je odavno provalio!

Tijana

pre 3 godine

Jasno je i opšte poznato da Đilasovom savezu policija smeta, to je nešto što Đilasa prati još dok je bio na vlasti. Marinika je tu da javno sprovede ono što Đilas naredi, pa makar to bilo i pljuvanje policije koji su tu 24h da štite narod od kriminalaca.

Zoran

pre 3 godine

Postoji kamerni snimak firme, postoji obezbedjenje i za sve nije bila tuca. Povredjeni odlazi u bolnicu i lekar bi trebao da prijavi smrtne povrede. Kocka je u mnogim zemljama zabranjena i drzava daje saglasnost za njen rad. Kako je uopste moguce da strani drzavljanin iz CG bude direktor kockarnice u Srbiji, odakle se vade pare.

Perica Savic

pre 3 godine

Marinika toliko laze i iznosi neistine da je i sama svesna svega ali Djilas je placa pa mora zaraditi platu.

Filip

pre 3 godine

Marinika se pretvorila u Đilasov megafon koji prenosi tajkunovo mišljenje.

Stefana

pre 3 godine

Još jedan u nizu mnogobrojnih dokaza da opozicija samo gleda lični interes i da sakupi koji prljav i jeftin politički poenčić, ne mareći za svoje neodgovorno i sramotno ponašanje.

TM

pre 3 godine

Opozicija zeli da obesmisli rad svih institucija i rad drzave. Ne mogu da prihvate da nisu vlast i da vise ne mogu da kradu.

Mara

pre 3 godine

Djilasova pudlica Marinika je postala losa i lazljiva glumica.

Željko

pre 3 godine

Đilas izgleda Mariniku Tepić plaća po kvantitetu laži. Kako drugačije objasniti takvu hiperprodukciju izmišljotina?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija