• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2020

14:18

PODRIVANJE DRŽAVNIH INSTITUCIJA JE JEDINA POLITIKA MARINIKE TEPIĆ! Gojković: Nadaju se da će ponavljanjem laži nekoga ubediti u očigledne izmišljotine

Politika

PODRIVANJE DRŽAVNIH INSTITUCIJA JE JEDINA POLITIKA MARINIKE TEPIĆ! Gojković: Nadaju se da će ponavljanjem laži nekoga ubediti u očigledne izmišljotine

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde (S SP) Marinika Tepić po uigranom šablonu sve što uznemirava javnost, kao što je slučaj prebijanja mladića u Novom Sadu, pretvara u optužbu prema predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici i SNS


Gojković je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, reagujući na tvrdnje Tepić o navodnom zataškavanju policije o događaju u Novom Sadu, navela da samo u ''snoviđenjima i fantazijama'' Marinike Tepić ''defiluju'' narkodileri, kriminalci i opskurni likovi, a da, kako kaže, zapravo oni okružuju potpredsednicu ŠP u stvarnosti.

TEPIĆ I ĐILAS IZMIŠLJENIM AFERAMA POKUŠAVAJU DA OSLABE POZICIJU PREDSEDNIKA VUČIĆA! Bečić: bez imalo državničke svesti i savesti urušavaju kredibilitet državnih organa!

To, kako je navela, dolazi od političarke koja je od farme kokošaka videla proizvodnju marihuane i čija je jedina politika, ističe Gojković, napad i pokušaj podrivanja državnih institucija i preduzeća.

Gojković je ocenila da su, koliko god da apsurdno deluju, kontrukcije koje plasiraju Dragan Ðilas i njegovi ''puleni'', poput Marinike Tepić, predvidive.

POBOGU MARINIKA, NEMOJ NA JAKO SUNCE! Đukanović "odjavio" Tepićku: ODAKLE TI INSPIRACIJA DA SVAKI DAN IZMIŠLJAŠ GLUPOSTI?

Dodaje da se Ðilas i njegovi sledbenici nadaju da će ponavljanjem laži nekoga ubediti u očigledne izmišljotine.

''Međutim, to im ne može uspeti. Građani Srbije znaju dobro koji interesi i motivi stoje iza ovakvih bezočnih laži, a isto tako poznaju predanost, požrtvovanost i rezultate rada predsednika Vučića'', poručila je Gojković.

VUČIĆU NE MOGU NIŠTA, PA NAPADAJU NJEGOVOG BRATA I DECU! Vesić: Marinika Tepić je kriminalac u odelu političara!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija