• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2020

20:00

ŽUTI TAJKUN ĐILAS JE NAVELIKO IZGUBLJEN! Orlić: On ima stalnu želju da bude pred kamerama i to po svaku cenu!

Politika

ŽUTI TAJKUN ĐILAS JE NAVELIKO IZGUBLJEN! Orlić: On ima stalnu želju da bude pred kamerama i to po svaku cenu!

Podeli vest

Vladimir Orlić član Predsedništva Srpske napredne stranke istakao je danas da žuti tajkun Dragan Đilas ima stalnu želju da bude pred kamerama i to po svaku cenu, pa makar snimao samog sebe! Orlićevo saopštenje prenosimo u celosti:

- Žuti tajkun Dragan Đilas, naveliko izgubljen u stalnoj potrebi da po svaku cenu bude pred kamerom, makar snimao sam sebe, sve očiglednije potvrđuje ispravnost narodne poslovice koja glasi: "s kim si – takav si". Toliko je počeo da liči na Mariniku Tepić, da je gotovo nemoguće utvrditi razliku između njih dvoje.

Njagova stalna zapomaganja kako je nešto u državi "prodato ispod cene", a slušali smo ih i na temu Železare u Smederevu, i za PКB, i na temu RTB Bor, a sada ih propali tajkun ponavlja u vezi "Beograđanke", nisu naročito inteligentna. Pa otud i zvuče kao da ih je izgovorila Marinika Tepić, u istom dahu optužujući kokoške iz Morovića da diluju drogu. Na ova zapomaganja uvek logično sledi pitanje: ako je tako „jeftino“ kako kažeš, kako to da ti nisi kupio? Neće biti da je zbog nedostatka para: od 619 miliona evra, koliko si prihodovao preko svojih firmi dok si bio na političkim funkcijama, mogao si da kupiš "Beograđanku" mnogo puta. Biće da je, ipak, posredi nešto drugo. To što si lagao, ponovo. Opet, to čini zapanjujuću sličnost sa Marinikom Tepić još većom.

Кaoi sklonost ka druženju sa ljudima umešanim u trgovinu narkoticima. Ne zna se prosto gde tu završava Marinika, a gde počinje Dragan. Ista je stvar u sklonosti da se govori o stvarima o kojima pojma nemaš: Dragan Đilas očigledno ništa ne zna o dugovima i zaduženjima, a voli o tome da priča. Da bar nešto zna na tu temu – ćutao bi. Ne bi rizikovao da ga pitaju: a kako je to u tvoje vreme "bilo za penzionere" kad si im ostao dužan na milione evra? Кako, kad si ostao dužan na milione evra i deci, i trudnicama, i porodiljama? Кad je svako dete koje se rodilo u Srbiji zahvaljujući tebi i tvom kartelu automatski bilo dužno u hiljadama evra, s tim što su roditelji tog deteta zahvaljujući vama bili sa posla izbačeni na ulicu, da nemaju odakle ni osnovne stvari detetu da obezbede, a kamo li da misle o vraćanju tuđih dugova.

Sa identičnim žarom Dragan Đilas i Marinika Tepić kidišu na srpske kompanije, trudeći se da im naruše poslovanje i reputaciju, naprave milionsku štetu, a posle lamentiraju kako je stanje u tim kompanijama "teško". Isto su njih dvoje radili firmama u namenskoj industriji, Telekomu, tako se ponašaju prema EPS-u, a i prema javnom servisu. Dok sve ove kuće danas rade neuporedivo bolje i uspešnije nego u vreme tajkunsko – lopovskog bivšeg režima, osnova razlika ogleda se prosto u tome: što kojekakvi Đilasi i Tepićke više ne mogu da ih čerupaju. A umeli su, još kako. Pa su i u bolu zbog miliona evra narodnih para koje danas ne zgrću, očigledno, jednaki.

Jednak bol im, izgleda, pričinjava i zvanični izveštaj EBRD i MOR, koji kaže da je Srbija imala najbolje ekonomske mere u krizi izazvanoj korona virusom, da su tim merama sačuvane na stotine hiljada radnih mesta, a stopa siromaštva u našoj zemlji čak smanjena na nivo niži nego pre krize. Zato pene na sopstvenu državu i njene antikrizne mere, besni zbog činjenice da je svaki uspeh Srbije danas jasan dokaz njihove nesposobnost, neznanja i sebičluka.

Sa istom pakošću se obrušavaju na porodicu Aleksandra Vučića, u patološkim lažima na nivou propagandne kanalizacije iz kategorije "magazin Tabloid", jednako očajni jer znaju da upravo Aleksandar Vučić predstavlja neprobojnu barikadu za povratak na vlast tajkuna i lopova. Zato su svi njihovi napadi usmereni u krajnjoj meri upravo prema predsedniku države: od maloumnih crteža koje nazivaju "karikaturama", pa do presnih laži koje serviraju dok snimaju sami sebe.

Zaista, u čemu je onda više razlika između Dragana Đilasa i Marinike Tepić? Osim, naravno, u tome što se zna ko tu koga plaća. Ali račun je, u svakom slučaju, uspostavljen narodu – onom narodu koji su zajednički već jednom upropastili. Novu priliku neće dobiti, u to mogu da budu sigurni - navodi se u Orlićevom saopštenju! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 3 godine

Djilas voli da bude pred kamerama i nije mu bitna tema,samo da slika i snima.

Romanija

pre 3 godine

Pera: To mu neće pomoći da se ponovo dočepa vlasti.

Filip

pre 3 godine

Đilas je izgubio kompas u želji da ostvari svoje lične interese.

BozaB

pre 3 godine

Na drugi nacin i ne moze u javnost sem uvredama i napadima. Taj odavno nikoga ne zanima.

Tijana

pre 3 godine

Za vreme vladavine Djilasa Beograd je doveden do prosjačkog štapa ali su zato njegove privatne firme mnogostruko uvećele svoj kapital.

Kosta

pre 3 godine

Treba Đilas da uđe u neki rijaliti, on ga je doveo u Srbiju! Tamo bi stalno bio pred kamerama i mogao bi da priča koliko god hoće.

Stefan

pre 3 godine

Neka ga, ako bas voli, mada vidim da gostuje samo na sopstvenoj televiziji, a i tamo ga nema cesto u zadnje vreme, valjda se i njima smucila Djilasova retorika.

Andrijana

pre 3 godine

Hoće Đilas na sve načine da bude medijska ličnost, ali nema šta da pokaže i ponudi građanima, a na njegove laži smo svi već postali imuni!

Stefan

pre 3 godine

Veliki dramaturg Djilas Dragan, preporuka, posto toliko voli da se pojavljuje, neka snimi krimi dramu, recimo: "Kako Sam Pokrao Milione"

Mare

pre 3 godine

Điki mora da se slika, pa makar to radio i sam. Bar da mu je tema govora zanimljiv. Ali... ni za to vise nije sposoban. Ne može čovek da se pomiri sa tim da je prošlost!

Dunja

pre 3 godine

Djilas treba da razmisli o ulasku u neki rijaliti. Ima sve predispozicije: bezobrazan, pokvaren, lazljiv i lud za kamerama.

Tanja

pre 3 godine

Djilas je uvek bio izgubljen u vremenu i prostoru.

Bunjevac

pre 3 godine

Đilas je postao narcis, čovek ima problem sa Vučićem. Očigledno ga neka ljubomora radi!

Iva

pre 3 godine

Opozicija i dalje bezuspešno pokušava sa svojim promašenim idejama

Nikoleta

pre 3 godine

U zeli da ostvari svoje licne interese Djilas je izgubio orijentaciju.

Ana

pre 3 godine

Na svaki moguci nacin pokusava ds bude u medijima i pred kamerama. Na njegove lazi je narod vec navikao.

Marika

pre 3 godine

Samo kad si se ti Djilasu izmakao s vlasti, dok si sve rasprodavao i krcmio u svoj džep narod je pao na dno dna, a sad iz tebe izbija samo govor mržnje i pretenzija povratka na vlast, e neće moći.

Milica

pre 3 godine

S obzirom da nema nikakav plan ni program, ništa dobro što bi ponudio narodu Đilas mora da se služi lažima, prevarama, izmišljanjem afera samo da bi bio prisutan u javnosti.

TM

pre 3 godine

Djilas voli da istice svoje nezadovoljstvo jer vise ne moze da uzima i sakom i kapom.

Ognjen

pre 3 godine

Izgleda da Dragan Đilas ima amneziju, ali narod svakako ne. Za vreme njegove vladavine Beograd je doveden do prosjačkog štapa, ali su zato njegove privatne firme mnogostruko uvećele svoj kapital.Na grbači naroda napunio je svoje dzepove, ali ni do današnjeg dana nije dokazao na koji način sem lopovluka.

Dejan

pre 3 godine

Đilas nikako da shvati da je ružna politička prošlost, kojoj narod neće dozvoliti da se vrati.

Milica

pre 3 godine

Vec je dosadio i Bogu i narodu sa svojim prozivkama i lupetanjima..

Lole

pre 3 godine

Kod Djikija važi pravilo ''Nije bitno šta piše, bitno da je slika velika.''

Filip

pre 3 godine

Mogao bi Điki da bude glavni junak " Mi nismo anđeli" - 4.deo! Pravi glumac za svog drugara Srđana Dragojevića !

Veljko

pre 3 godine

Đilas nikako da se pomiri sa činjenicom da je njegovo vreme prošlo!

Ana

pre 3 godine

Djilas pati od toga da bude pred kamere i da bude u centru paznje

Andrea

pre 3 godine

Moze da se snima koliko hoce, narod ga svakako ne voli! Dzabe traci vreme, kada ga ljudi vide na TV ekranu bez razmisljanja promene kanal, niko ne zeli da slusa lazi!

Davor

pre 3 godine

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod , ali mu to više ne prolazi.

Vili

pre 3 godine

On ima samo jedan cilj, da se ponovo docepa vlasti. Ali to se nece desiti, koliko god se on pojavljivao sa novim izmisljenim pricama!

Izbori 2024

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija