• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

12:35

VI STE ESKPERTI ZA KRIMINAL, NE ZA BEZBEDNOST! Miličković objasnio opozicionarima ko su...

Politika

VI STE ESKPERTI ZA KRIMINAL, NE ZA BEZBEDNOST! Miličković objasnio opozicionarima ko su...

Podeli vest

Milosav Miličković, član Predsedništva SNS-a i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS,reagovao je na najnovije napade opozicije kioje se tiču bezbednosti građana Srbije. Miličković se obratio saopštenjem koje prenoimo u celini

U nastavku hajke koju opozicija vodi po komandi Dragana Đilasa protiv policije, a čiji su cilj zapravo napadi na porodicu predsednika Aleksandra Vučića i destabilizacija Srbije, sinoć su nastupala dvojica samozvanih eksperata za bezbednost i funkcionisanje institucija.

Želim najpre da podsetim javnost ko su ovi eksperti, da bi građani znali ko su ljudi koji drže lekcije policijskim službenicima, iznose nebulozne optužbe da se zataškava slučaj prebijanja u Novom Sadu jer je zaboga osumnjičeni obezbeđenje u kladionici i konstruišu lažne afere navodno zabrinuti za bezbednost na ulicama Srbije. 

Samozvani eksperti za bezbednost Božo Prelević i Vladimir Gajić inače po profesiji advokati sa brojnom klijentelom iz miljea organizovanog i drugih oblasti kriminala. Logično, advokatima je posao da zastupaju interese svojih klijenata, bore se za njihova prava i niko im to pravo naravno ne spori. 

Božo Prelević, inače ministar i potom savetnik ministra unutrašnjih poslova tokom 2000., 2001. i 2002. godine, u kojima se dogodilo 212, 215 i 189 ubistava. Od tog broja 91 mafijaško ubistvo, od kojih ih je 35 i dan danas nerasvetljeno. Taj i takav Prelević za Srbiju danas u kojoj su se od početka ove godine dogodila tri mafijaška ubistva, od čega su dva već rešena, kaže da u njoj cveta kriminal. Da li vas je bar malo sramota, bivši koministre, kako se volite predstavljati? 

Vladimir Gajić, advokat i šef Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, u narodu poznat kao jedan od bivših direktora optuženih u aferi „Geneks“. Čerupanje „Geneksa“ za skoro 62 miliona ostalo je nerasvetljeno i zataškano zahvaljujući tadašnjim tužiteljkama koje su njemu i drugarima u vreme vlasti DS-a obustavile istrage i omogućile nastupanja apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja. Baš taj Gajić kaže da Srbija danas, u kojoj je uhapšeno i na desetine funkcionera SNS-a čim su se ogrešili o zakon, nije pravna država i optužuje nekoga za zataškavanje. Da li vas je bar malo sramota, šefe Pravnog tima, a rekao bih i još nekog ekspertskog za zataškavanja?  

To su vajni eksperti za bezbednost Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih, doduše ne za bezbednost građana, već kriminalaca. Upravo zato im i jeste na meti policija. 

Polazeći od sebe i svojih sukoba, udruživanja i razdruživanja, ovi vajni opozicionari pokušavaju da iskonstruišu sukobe unutar SNS-a, zaboravljajući da to nije njihova Demokratska stranka, koja bira po opštinskim odborima sudije i tužioce i ponižava i zastrašuje policajce da slučajno ne bi radili svoj posao. Srbija odavno, gospodo, nije kakva je bila u vreme vaše vlasti. Zemlja mraka i haosa, pod čijim okriljem ste na miru zajedno sa ostalim tajkunima mogli da je rasprodajete i pljačkate. Niti će to ponovo biti, ma koliko da pojačavate svoje laži, napisao je MIličković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija