• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.09.2020

15:44

OČI DA POVADE! Zaratili Đilasovi "novinari" Ivan Ivanović i Vukašin Obradović - KO JE LAŽOV I GREBATOR, A KO NI REČENICU NE UME DA SASTAVI...

Politika

OČI DA POVADE! Zaratili Đilasovi "novinari" Ivan Ivanović i Vukašin Obradović - KO JE LAŽOV I GREBATOR, A KO NI REČENICU NE UME DA SASTAVI...

Podeli vest

Zaratili Ivan Ivanović i Vukašin Obradović, ko je lažov i pokvarenjak, a ko ne zna rečenicu da sastavi! Sve je počelo kada se Obradović na Tviteru pohvalio time da je postao novi saradnik nedeljnika Vreme, na šta mu je Ivanović replicirao...



- Tužan dan za ovaj nedeljnik. Neko mlađi, ko nije lažov, grebator i pokvarenjak je ostao bez šanse.

Da ova dvojica nazovi novinara ne mogu očima da se vide, odmah je bilo jasno kada je Obradović replicirao i voditelja optužio da ne ume rečenicu da sastavi:

- Kao ti, recimo. Uh, jbt, ali ti ne umeš da sastaviš rečenicu. Bas šteta.

Ivanović je ostao pri tvrdnji da je bivši šef NUNS-a grebator i pokvarenjak.

- Nije stvar u rečenicama Vukašine, nego u vašem karakteru lažova, grebatora i pokvarenjaka.

Tačku na međusobno "čašćanjavanje" stavio je Obradović:

- Ja sam svoj karakter pokazao u prethodnih 30 godina i zaista mi je mučno da se nadmudrujem sa nekim poput tebe. Zato završavam ovu prepisku. Zbogom Ivane Ivanoviću  - otpisao je on.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petrovic ranko

pre 3 godine

Strašno...kako ljudi sebe vide u ogledalu.Pljuju se međusobno a nisu svesni da nije moguće izmeriti težinu promašenih karijera,pokvarenosti,izdaje zemlje svoje i plačenićkog života.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija