• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.09.2020

12:47

BEDO LJUDSKA! Ivan Ivanović reklamira vino vinarije čiji se vlasnik hvali progonom 250.000 Srba iz Krajine!

Politika

BEDO LJUDSKA! Ivan Ivanović reklamira vino vinarije čiji se vlasnik hvali progonom 250.000 Srba iz Krajine!

Podeli vest

Taman kad čovek pomisli da je propali voditelj Ivan Ivanović dotakao dno, on se potrudi da dokaže da u njegovom slučaju dna nema. Jer kad neko iz Srbije, baškareći se na letovanju u Hrvatskoj, reklamira vino vinarije čiji se vlasnik ponosi učešćem u progonu 250.000 Srba iz Krajine tokom zločinačke akcije Oluja, onda stvarno nema dna


Obnaženi Ivanović je letos na Tviteru objavio fotku na kojoj se vidi kako drži čašu vina uz komentar: Teškoe. Kvesić Blatina. Jer tako smo u mogućnosti.

Foto: printscreen

Međutim, ono što Ivanović nije napisao, otkrila je jedna Tviterašica. Da je vlasnik vinarije koji propali voditelj promoviše "jer je tako u mogućnosti", učesnik zločinačke akcije Oluja, tokom koje je u avgustu 1995. godine proterano 250.000 i ubijeno više od 2.000 Srba iz Krajine.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Oluja 1995

pre 3 godine

????????Pokrenuli ste rat sanjajuči veliku Srbiju,a 1995 olujna bježanija i sad vam i vino smeta.

Nikola Republika Srpska

pre 3 godine

E moj druže, kad smo krenuli 92 bježali ste po 10Km i da smo htjeli nigdje vas nebi bilo....al nismo jer smo samo štitili srpske krajeve u rvatskoj, a poslije su vam pomogli i albanci i muslimani i nemci, ameri i čitav svjet a najviše zahvalite Miloševiću jer da nije dogovorio pad krajine, nikad nebi ni bilo O od oluje...zato ne bulazni....

Leka

pre 3 godine

E, jado. Da je Vojska Srbije intervenisala, ne biste se toliko hvalili "pobedom" nad desetostruko slabijim protivnikom. Takvi ste, kakvi ste. Uvek "jaki" kada vam NATO čuva guz..u.

Nesa

pre 3 godine

Sad mi je stvarno zao, kad vas slusam kako se velicate i gordite, a Srbiju pokusavate da blatite, sto Srbija stvarno nije zaratila sa vama. Sad vidim da su u pravu svi oni koji kazu da Hrvati nemaju stida.

zoran

pre 3 godine

A ko to povećava stalno brojeve?..dosadni ste i jeftini

Milan

pre 3 godine

Informer daje previše publiciteta Djilasu i njegovim dvorskim ludama. Kod nas u Bosni ovakvi kao Ivanović se mogu reklamirati samo na toilet papiru.

andra

pre 3 godine

Čobani,čovek drži čašu belo vina,Blatina je crveno vino.

penzos

pre 3 godine

ne razumem zašto objavljujete ovakve stvari , jer to da bi iritirali srpski narod, čemu posvečivati pažnju svima koji dokazano hiljadu puta da nevole svoju zemlju, treba ih potpuno ignorisati , a mi treba da se okrenemo pametnim stvarima.

nisam vernačitateljka ovih nov

pre 3 godine

Kakav rečnik koristite. Vesti su tu da bi se pisale informativne stvari kao i koristio bolji vokabular. Prosto se izražavate, kao dete od 10 godina. Vredjate i nalazite greške u ljudima. Hoćemo li se mi kao narod ikada popraviti?! Hoćemo li živeti život pošteno? Ja sam idalje dete, može se reći, koje planira da pobegne iz ove države što pre.Amerika je moj san. Ne kažem da je ona perfektna ali meni se lično dopada, pogotovo što su standardi života bolji.

Jovana

pre 3 godine

Potpuno se slažem sa tobom. Mnoga deca danas beže iz ove države, dok se više pažnje obraća na penzionere... I to samo zbog glasova na izborima. Izgledaš kao veoma dobro i inteligentno dete, koje u ovoj državi neće moći da živi onako kako je zaslužilo. Podržavam te, idi, iskoristi svoje znanje kako znaš i umeš i najvažnije od svega uživaj u životu.

Ivan

pre 3 godine

Ivane zašto ne odeš u Vukovar da sedneš u neki restoran?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija