• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskaliga.rs

21.09.2020

09:14

SRPSKA LIGA: Umesto što napadaju predsednika Vučića, neka se buduća crnogorska vlast vrati svojim korenima!

Politika

SRPSKA LIGA: Umesto što napadaju predsednika Vučića, neka se buduća crnogorska vlast vrati svojim korenima!

Podeli vest

Umesto da opozicioni koalicioni blok u Crnoj Gori razmišlja o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova, i pokretanju procesa napuštanja NATO, kojoj je Crna Gora pristupila protivno volji vlastitog naroda, ta ista buduća vlast, a još uvek opozicija, bavi se diskreditovanjem srpskog naroda i lažnim optužbama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koga jedan od njihovih lidera Dritan Abazović, bez ikakvih materijalnih dokaza, tretira kao srpskog izdajnika, nastavljajući tako propagandu usmerenu protiv države Srbije i Srba u Crnoj Gori, izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

 

On je dodao da je Abazović u pravu samo u tome da su se, u pokušaje menjanja izborne volje građana CG, i 2016. i sada, mešali jedino Alija Izetbegović i Edi Rama.

- Mnogo više me čudi da se, u prljavu kampanju protiv predsednika Srbije, srpskog naroda i srpskih interesa u Crnoj Gori, uključio kandidat za novog premijera i nosilac izborne liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić, ne obazirujući se na činjenicu da je njegova koalicija, ali i kompletna opozicija, pobedila na izborima Mila Đukanovića upravo zahvaljujući glasovima srpskog naroda u Crnoj Gori. Neka se, dok još nije kasno, profesor Krivokapić priseti šta je, kako i s kim govorio i delao, 1999. godine, kada je, ispod slike srpskog heroja Radovana Karadžića, pevao rodoljubive srpske pesme, na dočeku velikog srpskog patriote Nikole Kavaje - rekao je Đurđev, pozivajući Krivokapića da se vrati svojim srpskim korenima i povede Crnu Goru pravcem koji joj je, starom himnom "Onamo, onamo, za brda ona", lično trasirao kralj Nikola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija