• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

13:23

NE KUPUJEM DANAS, NITI BILO KOJE NOVINE U SRBIJI! Đilas negira partnerstvo sa Šolakom!

Politika

NE KUPUJEM DANAS, NITI BILO KOJE NOVINE U SRBIJI! Đilas negira partnerstvo sa Šolakom!

Podeli vest

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas negira da sa Draganom Šolakom kupuje dnevni list "Danas" o čemu smo juče pisali. Đilas je u odgovoru dostavljenom našoj redakciji poslao saopštenje koje prenosimo u celosti

Poštovani,

Dana 25.09.2020. godine je u dnevnoj novini "Informer“ objavljen tekst "Šolak i Đilas kupuju "Danas"?!? Tajkuni za preuzimanje opozicionog tabloida spremili 1,5 miliona evra ?!?!?“, u kome je iznet niz neistina.

U skladu sa Zakonom o informisanju i medijima, član 83, stav 1 ("Lice na koje se odnosi informacija, koje može da povredi njegovo pravo ili interes, može od odgovornog urednika zahtevati da, bez naknade, objavi odgovor u kome ono tvrdi da je informacija neistinita, nepotpuna ili netačno preneta"), zahtevam da objavite sledeći odgovor:

Netačna je vest da kupujem dnevni list "Danas". Ne kupujem niti "Danas", niti bilo koje druge novine u Srbiji;

Netačna je tvrdnja da dnevni list "Danas" kupujem sa Draganom Šolakom. Sa gospodinom Šolakom nemam nikakav poslovni odnos, niti sam ga video u poslednjih 7 godina;

Netačna je tvrdnja da je bilo koji moj saradnik bio na sastanku sa vlasnicima dnevnog lista "Danas".

Zahtevam da se, u skladu sa Zakonom o informisanju i medijima, član 96, stav 1, odgovor objavi  „u istom delu medija, u istom izdanju, u istoj rubrici, na istoj stranici, sa istom opremom kao što je bila objavljena informacija na koju se odgovora, a uz oznaku „odgovor“, odnosno „ispravka““

Beograd, 25.09.2020.

Dragan Đilas


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija