• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2020

23:04

MINISTAR VULIN: Titula akademika ne može da napravi čoveka od bednika kakav je Teodorović!

Politika

MINISTAR VULIN: Titula akademika ne može da napravi čoveka od bednika kakav je Teodorović!

Podeli vest

Oglasio se ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom bolesnog tvita akademika Dušana Teodorovića.

- Ne znam da li je Teodorović akademik ali znam da je loš i bedan čovek. Tragedija naših pilota za njega je samo prilika da poželi smrt predsedniku Vučiću. Titula akademika ne može da napravi čoveka od bednika kakav je Teodorović. Nadam se da je njegov tvit posledica bolesti, to se leči, ako nije onda je zlo za koga nema nade - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući objavu na tviteru akademika Teodorovića u kojoj je poželeo smrt predsedniku Vučiću i uvredio mrtve pilote. (više o tome čitajte OVDE)

Foto: Printscreen Tvitteer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 3 godine

Шта очековати од неког ко је постао академик 2006 године... Тада су жути по диктасту све своје угурали у Академију Наука па тако и овог Саобраћајног инжењера... Дотичног бих питао на чему су летели војни пилоту у време кад је он и жута олигархијала пљачкала Србију... Летели су на комарцима лети...

Vlado

pre 3 godine

Baš tako, ali ni vojnika od dezertera. Džaba ti što nosiš nekakve nezakonite uniforme a ti si CIVILNO LICE!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija