• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2020

09:44

SAD MU SMETAJU I NJEGOVI MEDIJI! Đilas napao novinare N1 jer su se drznuli da izveštavaju profesionalno!

Politika

SAD MU SMETAJU I NJEGOVI MEDIJI! Đilas napao novinare N1 jer su se drznuli da izveštavaju profesionalno!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ponovo je objasno kako bi funkcionisala sloboda medija u Srbiji da se on kojim slučajem vrati na vlast! On je na Tviteru oštro napao novinare njemu naklonjene televizije N1 samo zato što su se usudili da profesionalno izveštavaju o izborima u Demokratskoj stranci?!?


- Upravo voditeljka dnevnika N1 reče da novinar prati unutarstranačke izbore u Demokratskoj stranci!? Ama ljudi pa kako možete da to zovete izborima u Demokratskoj stranci!? Shvatate li da to isto tvrde svi Vučićevi mediji! Podrška Lutovcu, Dragani Rakić i svim pravim demokratama - napisao je Đilas, čime dao jasne instrukcije novinarima ove televizije kako treba da rade.

Foto: printscreen Twitter

Za Đilasa je, očigledno, sloboda medija da izveštavaju samo onako kako njemu odgovara, a "ko drukčije kaže, kleveće i laže".

Zamislite samo da je ovako nešto izjavio ili napisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić? Verovatno bi se u Briselu upalio crveni meteoalarm, sve međunarodne organizacije i novinarska udruženja proglasila bi vanredno stanje, a Tanja Fajon bi završila na respiratoru.

Ovako, kad to napiše Đilas, to je demokratija i borba za slobodu medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

Opa, neki novinar se drznuo da se otrgne kontroli.

Verica

pre 3 godine

Djilas posle sargarepe koristi stap prma neposlusnoj Televiziji N1.

dada

pre 3 godine

Djilasu smeta svako ko ne prica njegovim jezikom bahatosti.

Ana

pre 3 godine

Djilasu smeta sve sto nije kako on zeli i kako je on zamislio.... Videli smo kako je kad drzavu vodi on i takvi poput njega, on je diktator, koji unistava sve oko sebe.

Sladja

pre 3 godine

To je ta njegova politika "slobode i pravde"!

Jovicni

pre 3 godine

Toliko o slobodi medija, covek jednostavno ne zna vise sta ce sa sobom.

Djekson

pre 3 godine

Djiki Podigni im Plate Ljudima vidiš da te ne Slušaju I Obavesti Tanju Fajon o Problemima nemoj to Kriti

nemanjicbgd

pre 3 godine

Djiki umislio da je demokrata!!?? Koji crni humor.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija